araban çok güzel hocam güle güle kullan istanbulda olman çok ii inş. en yakın zmnda yüzyüze görüşürüz ;)
Printable View
araban çok güzel hocam güle güle kullan istanbulda olman çok ii inş. en yakın zmnda yüzyüze görüşürüz ;)
hoşgeldin. araban güzel olmuş. bu araba satılık değilmiydi?
geçtiğimiz pazartesi aracı isyerimin önünde gördüm. yaklaşık 5 dakika sonra site etiketi bırakmak için yanına gittiğimde morkoyun'da arabasının yanına gelmişti zaten. etiket vermeme gerek kalmadı. fazla konuşamadık. ancak araç çok hoş duruyor. özellikler jantlar güneşte mükemmeldi
Güle güle, kazasız-belasız kullan... Güzel olmuş aracın...
süper uygulamalar... eline sağlık... ahhhhh ahhhhhh ahhhhh keşke vakit yok yaff iş iş iş.... malesef.
memnun oldum,
otoritec.
Aramıza hoşgeldin.
Sanırım egzost sistemini dediğim gibi yaptırabildin.
Tekrar iyi günlerde kullan
Şık araç, iyi günlerde kullanman dileğiyle...
jantlar çuk oturmuş gpya çok güzel valla kazasız belasız kullanman dileği ile...
Ya ben bişey sorcam sana araban çok güzel hoş olmuş sen hiç Ankaraya geldin Samsun yolundan geçtin mi Aynı özellikli araba görmüştümde modifiye filan aynı yani:bore:
Masallah Guzel araba.
arka tampon ekı nedır ?
kazasız kullanman dılegıyle...
araban güzel olmuş değişik bir tarzı var jantlarımız aynı fakat seninki renklisi güle güle kullan kazasız cezasız
Ben bu koyunu çok sevdim.:naughty:
güle güle kullan.
aracın çok güzel panjurları çok iyi düşünmüssün ama hiç acımadınmı yine de mükemmel güle güle kullan
hahabilkentte görmüşler uni.de herkes seni konuşuo seZar puntonu..:9
hmm baba parası değil alın teri muhabbeti geyikmiş yani.
Öncelikle şunu söyliim dün Ankaradan İstanbula geldimde yoldaydım o yüzden cevap yazamadım.teker teker herkesin sorusuna cevap verim. :)
-Farları kendim yaptırdım , buhulanma yapmıyor , su alma gibi bi sorunlada karşılaşmadım maliyeti 100 ytl civarı.
- Evet araba bir ara satılıktı ama şuan değil.
- 4 Egzos fazla derken neyi kast ettin ? çünkü arkaya 10 tane çıkışta yaptırsan aynı volume de gaz çıkacak bu sadece görüntüyü değiştiriyor. He bunun dışında Bulent A. nın bana izah ettiği bir sistem var bu egzoslarla ilgili onu yaptırdım evet. Şimdi sen sola 1 sağa 1 tane koyarsan bence çok cılız kalır çünkü araba şişman bir araba arkdan bakıldığında he ama benim gibi 4 tane koyarsan aynen dün olduğu gibi istanbula girer girmez kızıltooprakta arabayı bağlatablirsin :) veya bir çözüm benim gibi polislerin deposunu fullemek zorunda kalabilirsin hehe
- Ankara Bilkentte okuyorum . Ankarada istanbuldan çok görürsünüz arabayı :)
- Buluşmalara gelicem kesinlikle
Donanimhaberde bi cliocu arkadaşta Bilkentte okuyodu galiba mavi bady kitli clio3 olması lazım tahriklerine kapılma.