ya arabayı egzostlar yüzünden mi bağladılar ?
bi soru daha arabanın üstündeki mod çizgiler ruhsata işlettinmi yani araba 2 renk mi gözükyo eğer işletmediysen buna bişey diyolarmı aynasızlar
Printable View
ya arabayı egzostlar yüzünden mi bağladılar ?
bi soru daha arabanın üstündeki mod çizgiler ruhsata işlettinmi yani araba 2 renk mi gözükyo eğer işletmediysen buna bişey diyolarmı aynasızlar
öncelikle merhaba.egzoz sistemi hakında bilgi almak istiyorum.bende 1.3 multijed 75 bg motor nasıl bises alırım. bu sistemi yaptırsam.
ya seritleri ruhsata isletmedim ama arabada en falso seyin kapidaki most wanted yazisi oldugunu soylediler ama ben onu cikartmayi dusunmuyorum
buarada dizel motordan benzinli gibi guzel bi ses alamazsin AMA
kat a dokunmayip sadece son susturucuyu sokturursen ve onun yerine 60 lik boru taktirirsan cok tatli bir es cikiyor
baska bir alternatif = kat iptali yapacaksin ve son susturucu yerine orta boy kat iptali susturucusu takacaksin benim arabada oyle ve inanilmaz sekilde turbo sesini duyabiliyorsun
yani uzun lafin kisasi teker teker susturucu deneyipde degisik ses almaya calisma bu imkansiz bisey , he belki pervaneli veya duduklu susturucu takarsan degisik bir ses alirsin ama hic tavsiye etmem
yeni resim ekledim arzu eden bakabilir arkadaslar...
logodaki mor koyun harika ya brawo gercekten orjinal bi dusunce kutluyorum seni
ve FIAT Morkoyun'nu yaratti...
logo çok iyi olmuş bayıldım.
arka tamponu carbon fiber den yaptırabılırmıyız...
evet yaptirabilirsin ama cok pahali olur ve hos durmaz....
Karbon fiber ile ilgili bir baslik acacagim..
"Modfiye" bolumune karbon fiberle ilgili bir baslik actim arkadaslar
bu arac benim hem bilkent konutlarindan hemde soyak umraniye evlerinden komsum hep karsilasiyorum. gecen cafe-in in orada gordum en son uzerine most-wanted etiketi cok guzel olmus.
arac sahibi arkadas mimarlik yada fa dami okuyor?
nerden esinlendim bilmiyorum ama cok guzel olmus, herkesin yapabilecegi sey degil bu sanatcilik
CSSAR cok tesekkurler ve ayrica estrafurullah :)
ben bilkentte Mutercim tercumanlik bolumundeyim (TRIN) ve Bilkent 1 de oturuyorum sanirim sende ordasin, hatta siyah GP var di mi sende :) Birdaha okulda gorursen isaret et konusalim goruselim :)
Bu Arka Tamponun Linki Varmi Ben Lec Sport A Baktim Ama Goremedim...
Onu suan goremezsin cunku resmini cekmedik daha Lec Sportta , ama google dan Grande Punto Merkur Design diye aratirsan bulabilirsin.
Fiyati Belllimi Bunun...
BIDE ON IZGARALAR VAR ONLARDA GUZEL....
ben bu arka tamponu ilk yaptiran kisi oldugum icin bende ayriyetten kalip parasida vermistim yani bana 320 ytl ye geldi ama simdi siz alcak olsaniz aynisini max 180 ytl ye alirsiniz sanirim
gerçekten mükemmel bi araba olmuş ama benim en çok ilgimi çeken ön ızgaran gerçekten orjinal gibi olmuş onu nasıl yaptırdın yada nerde yaptırdın acaba?