sanırım buluşmadan sonra ewe ilk ulaşan benim resimler eklenicektir güzel bi ziyaret oldu kimi zamn tüylerim diken diken oldu...
sanırım buluşmadan sonra ewe ilk ulaşan benim resimler eklenicektir güzel bi ziyaret oldu kimi zamn tüylerim diken diken oldu...
Eren bugun eklenırmı nasıl gectı anlatsana bıraz
Arkadaşlar,
Kutlay, Eren ve Ben...2 ayrı şehit ailesini ziyaret ettik bu akşam.
Aynı şekilde, çoşkulu ve anlamlı olduğu kadar da iç burkan ve hüzünlü bir akşamdı.
işte ziyaretlerden birkaç resim:
![]()
vallahi ne diyeceğimi bilemiyorum. tüylerim diken diken oldu...
aslında uygun bir zaman belirlenip bütün şehirlerden katılımlarla çanakkaleyi topluca ziyaret etmek isterdim...
olur olur![]()
ne güzel bişey yapmışsınız eminim onlarda çok hoşnut olmuşlardır böyle bir ziyaretten ayaklarınıza sağlık arkadaşlar![]()
Arkadaslar ayagınıza yuregınıze saglık helal olsun hepınızı kutluyorum...cok guzel oldu
kutlanıcak bi durum yok aslında içimizden geldi saolsun kutlay abi de ayarlayıp bize adres sundu arada sırada bu tür ziyaretler yapılması bence çok ii olur zaten ilk gittiimiz ewde haftasonlar piknie bile davetliyiz...![]()
hiç fena fikir deil...
Eren kardesım olsun bence kutlanıcak bısey yaptınız devamının gelecegınden hıc suphem yok kac kısı bole bısey yapıyorkı ulkemızde sayılıdır.
fikrin için tşk.ler
forum için bir ilki yaptık
umarız devamı gelir..
eren, oruç:
en değerli varlıkları çocuklarını kara toprağa veren ama acısını hala gömemeyen o annelerin yanında biraz bulunduğunuz için onlar adına bidaha tşk ediyorum.. bizim için yarım saatlik bi olay olsa da onlara bu uzun bi süre güç olacak..
umarıım tüm forumcular bigün hep beraber bu organizasyona katılırlar..
teşekkürler arkadaşlar ayağınıza sağlık gönulden kucaklıyorum hepınızı
Konuyu gundemde tutarsak olucaktır buyuk Turkıye bulusmasında bole bısey yapsak sence olabılırmı Kutlay nedersın
Konu kutlay tarafından (30/06/2007 Saat 01:42 ) değiştirilmiştir.
valla kutlay abi bugün yaşadıım duygulardan sonra bu konudaki her türlü organizasyonda elimden geldiince yardımcı olmaya çalışacaım...
Allah sizden razı olsun arkadaşlar-büyüksünüz...
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri