Amin
Printable View
Amin
saat kaçta buluşuyoruz?
ali kardeşim geçmiş olsun.en kısa sürede allah şifalar versin
orhan ım bana da +1 geçiver
kadir kardeşim en son lunaparkın oto parkı demiştiniz saat 9:30 doğrumudur
Beyler bir değişiklik yok değilmi
şu an bir değişiklik yok sadece değişiklik lunaparkın otoparkında buluşacaz. sabah:9,30
Tamamdır.
ekmek arası köfte offff baklava offfff
deniz ofofofofofoffffff
Arkadaşlar Juke - Erdinç Özkanla konuştum oda geliyor. Birde harcamayı sadece bir kişi yapsın ona göre herkesten hesap görülür. Ayrı ayrı hesap olmasın. Bende yeterli bakiye yok. :(
1- ShaRLooT + 1
2- kso021 + 1
3- puntocu07
4- onurciko
5- cankara616
6- kolombo
7- serkan86
8- style07 +1.5
9- evoantalya
10-Juke
canın saolsun özkanım kafana takma bakiyeyi yeterki ortam güzel olsun..
Dün çok güzel geçti hepinize teşekkürler arkadaşlar, resimleri ekleyinde herkez görsün :)
Ama ben size mangaldan anlamam demiştim oturttunuz beni mangala zehirlenmişim, akşam bol bol sarımsaklı ayran içtim, boğazımı parmakladım zorla kustum öyle rahatlayabildim :D
Resim çekinmeyi unuttuk galiba herkes direk denize mangala saldırınca :D
ewt arkadaşlar güzel bir gündü hepinize teşekkür ederim.
orhan geçmiş olsun.
sizlere üzücü bir haber de benden, bu sabah babam bnm araba ile kaza yapmış.tampon,çamurluk,kaput ve far gidik durumda...
sağol orhan, baba da birşey yok
Geçmiş olsun serkanım. Üzüldüm şimdi. Nazaramı geldin ne.
Her buluşmadan sonra bir arkadaşımızın arabası kaza yapar oldu. Tolga ve senin. İşin tuhaf yanı kazaları başkalarının yapması. Allah beterinden saklasın..
harika bir gün geçirmişsiniz içi gitti yaaa :(
Üzülme Ali yeni fikirler var kafamda :D
ne gibi orhan :)
serkan geçmiş olsun
Biraz zaman geçsin :)
:) iyi bakalım
geçmiş olsun serkan allah beterinden korusun
dün çook keyifli zaman geçirdim herkse çook teşekür edrim çok iyi kaliteli arkadaşlar tanıdım.inşallah bu dostluğumuz ebedi olur
orhan kardeşim geçmiş olsun yapabileceğim birşey olursa alo de yeter
Sağolasın ;)
Mangalın bende bi ara bırakırım sana, akşam 7 de çıkıyorum işten ne zaman getireyim?
ahhh ahhh iki noktada da gördüm sizi eşimle çıkmıştık programımız olmasa giriverecektim aranıza:) birdahaki sefere artık..
iş çıkışı telefonlaşalım (0554 441 62 82)istersen kadirin dükanda buluşalım
Bizde seni tanıdığımız için memnun olduk nuri. Dün antalyadaki toplam puntoculara yetecek kadar :) tatlıyı almış getirmişsin. Ama yiyemeden ayrıldın bizde buna üzüldük. İnşallah sağ sağlim çocuğunuza şu bir kaç günde kavuşursunuz. Ebedi dostluklara :) Nuri sendeki fotolarıda bekliyoruz ayrıca.