Valla yaa hiç kimse girmiyor forum'a mesaj atarım ben yine
Printable View
Valla yaa hiç kimse girmiyor forum'a mesaj atarım ben yine
iyi olur walla orhan...
Sabah 9:30'da 5M Migros'ta buluşup oradan toplu halde gidilsin diyenler?
Migrosun ilerisindeki 1e1'den alış verişyapılır orada Can Et de var hemen ilerisinde oradanda etler alınır, ne dersiniz?
18 Eylül Pazar günü Mangal etkinliği
1- ShaRLooT + 1
2- kso021 + 1
3- aLLy_07 + 1
4- puntocu07
5- onurciko
bence olabilir geç gidersek masa falan bulamayabiliriz.
en az 3 masa lazım gelen olursa dahada fazla hatta...
erken gitmemiz iyi olur doğru söylüyorsunuz fakat diğer arkadaşlarımız sabah erkenden gelirmi
orhan kardeşim 5 migros en iyisi sabah kimse olmaz oradan buluşur gideriz
Benim Adrasan tatilide yattı bende sabahtan gelirim 5M'in oraya birlkite gideriz :)
nerde buluşuyoz şimdi 5m migros ok mi :)
migros ok de malzemeler düşündürüyor beni onları ne zaman ayarlayacaz merek ediyorum...
valla ayrıntıları görüşmek lazım... hanıma danışmak lazım...
mangal varmı çaltıcakta yoksa kendimiz mi götürüyoruz..? tabak çanak bardak vs onları nasıl ayarlıyoruz..?
bildiğim kadarıyla çaltıcakta mangal yok
olmazsa tabak çanak herkes gelirken evden kendine göre getirsin plastik tabakla zor olur
ben bardak tabak çatal bıçak hepsini ayarlıyayım bana sayıyı verin yeter isterseniz mangal da var onuda getireyim
Bende 1 tane mangal getiririm 2 mangal yeter hepimize ama ben mangaldan anlamam haberiniz olsun :)
Nuri sana fazla bulaşık çıkartmayalım yakınca çocuğun gelecek yenge yıkayamaz bulaşıkları herkez kendisi getirsin :)
mangalı halederiz orhan kardeşim benım kayın baba gaziantepli öğreti birşeyler bulaşığıda artık evde tek başıma yıkarım =)))
orhan haklı herkes kendi kullanacağı tabağı çanağı getirsin mangalı hallederiz bende az çok anlarım zaten...:chef:
tamam arkadaşlar benim mesaii bitti siz ayarlayın bana düşen neyse fazlasını yapmaya hazırım kib herkese iyi akşamlar=))
:))))))))))))))))) bensiz olurmuu olmazzz :))))))))))))) son dk golüü :))
hoşgeldin volkan abi =)))))))))))))
1- ShaRLooT + 1
2- kso021 + 1
3- aLLy_07 + 1
4- puntocu07
5- onurciko
6-cankara616
7-......................????????????
yokmu başka gelen.....:chef:
1- ShaRLooT + 1
2- kso021 + 1
3- aLLy_07 + 1
4- puntocu07
5- onurciko
6- cankara616
7- kolombo
8- serkan86
9- style07
10- evoantalya
tahmini katılım :)
Arkadaşlar 5M Migros'un karşısındaki üst geçit'in altında buluşalım direk geçeriz oradan otopark'a girersek 2 tur yapıcaz :)
Alışverişide dediğim gibi ya yol üstündeki Carrefour'dan yada 1e1'den yaparız etleride Can Et'den alırız.
Nuri ve ben mangalı getiriyoruz, okey takımı, tavla,iskambil kağıtı, tabu vs. gibi oyunları olanlarda getirirse eğlence katlanmış olur bende bunlar yok ne yazıkki :D
1- ShaRLooT + 1
2- kso021 + 1
3- aLLy_07 + 1
4- puntocu07
5- onurciko
6- cankara616
7- kolombo
8- serkan86
9- style07 +1.5
10- evoantalya
benden +1.5 :)
kadire katılıyorum. Üstgeçitin orada trafik yoğunluğundan dolayı durmamız sakıncalı olabilir. Nacizane fikrim lunaparkın otoparkı orada durarken, niye kendimizi sıkıntıya sokuyoruz. Haklımıyım. :)
Valla konuyu yeni gördüm bilseydim dün dönmezdim Antalya'dan hepinize iyi eğlenceler :D
günaydın herkese çaltıcak yolcusu kalmasınnn.....=)))))))))))))))
üzülerek söylüyorum arkadaşlar ben ve eşim gelemiyoruz :(
bildiğiniz üzere baba adayıydım ama eşim dün rahatsızlandı bebeği düşürme tehlikesi var o yüzden şuanda yatak istirahatinde. biz size iyi eğlenceler diliyoruz ve resimleri en kısa zamanda görmek istiyoruz
çok saolun arkadaşlar.inşalla iyi olur bütün temennimiz oyönde çünkü bundan öncekinide kaybetmiştik.
nuri numaranı kaydettim. birşey olursa ararım merak etme
Çok geçmiş olsun Ali, umarım bir sorun çıkmaz mangalı her zaman yaparız sorun değil gelemedik diye üzülmeyin.
İnşallah tez zamanda geçer bu durum.
ali kardeşim benimki de 9 gün kaldı sizinkiye kanka olur inşallah
saol orhancım
nuri inş.sizde bebeğinize sağ salim kavuşursunuz.
Alicim önce sağlık. biz her zaman toplanırız.. bir dahakine ufaklıklarla birlikte buluşmayı nasip eder inşallah Allahım.
saol alim allah en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde nasip eder bebeğini.