güncel...
Printable View
güncel...
Anketimizde bana heryer uyardan sonra gelen MAŞUKİYE kazandığına göre 30-31 Temmuz 2011 Cumartesi hareket ve pazar akşamı geri dönmeli tatil buluşması yapıyoruz arkadaşlar... Güzel bir hafta sonu olacağına eminim... Katılmak isteyen canlarımız ve dostlarımızı bekleriz... Gerekli konaklama ve yolculuk bilgileri ilerliyen günlerde sizlere sunulacaktır...
.....GRaNDePuNToTR TaTiLDe GüNCeL LiSTe.....
1- Whitegold - Soner ŞEN ( İstanBuL ) 30 - 31 TEMMUZ + 2 KİŞİ
2- WiSTaRiA - Orçun ÇABUK ( TekiRDaĞ ) 30 - 31 TEMMUZ
3- JaSMiNe - Yasemin ŞENŞATIR ( iZMiR ) 30 - 31 TEMMUZ
4- özdem - Özlem ÇUFAOĞLU ( İstanBuL ) 30 -31 TEMMUZ + 1 KİŞİ
5- mertugurlu - Mert Uğurlu (İstanbul) 30-31 TEMMUZ
6- LorDracula - Kaan AYYILDIZ (İstanbul) 30-31 Temmuz + belli olmaz :)
Eeee ne o ya kimseden ses seda yok? :)
Size katılmayı çok isterdim Orçun abi şıklarda mengen 'de varmış keşke abant'ı da ekleseydiniz belki daha farklı olurdu herşey :)
şu işe bak bir buluşma daha kaçıyor,hem de en güzelinden...ev aramasına gireceğim için tatil falan felan her şeyi yalan etmiş bulunmaktayım,bu yüzden iyi eğlenceler dilemekten başka bir şey diyemiyorum =)
Sağol farukçum... Sen gel tatile dönüşte hepberaber buluruz sana ev :D
Banada heryer uyar
güzel ozaman
:D
cuneyt ısmını yazıyorum o zaman?
Yaz sonerim yaz...
Arkadaşlar, bu tatil / buluşma için hepimiz heyecanlandık ve çok büyük istek ile ismimizi yazdırdık. Ancak Serdar abimizi daha yeni kaybettik. Ben Orçun ile de görüştüm. Eğer sizler içinde uygun olur ise bu buluşmayı biraz daha sonraya erteleyelim diyorum. Bir tarafımızda hüzün varken diğer tarafta sevinç yaşamamızın mümkün olmayacağı düşüncesindeyim. Bayram sonrası Eylül ayı gibi yapsak bu buluşmayı daha iyi olmaz mı?
Aynen yasemincigim... Serdar abimizin 52 ssinden sonraki bir tarihe erteliyelim... Eylul ayi gibi daha uygun olur... İlerki zamanlardada gene konusulur bu tatil olayi...
bencede en uygunu budur hatta bu buluşmayı saygıdeger SERDAR ÖZLÜ agbımızın anısına yaparız?
7- gptsport - Doruk Arslan(İstanbul) 30-31 Temmuz + belli olmaz
benide ekleyin:cool0000:
Evet masukiyeciler... Liste burada hazir yeni konu acilmis ama hangi konudan devam ederseniz artik :)
pazar oldugu müddetce bende varım ;)
pazar olur büyük ihtimalle mehmetçim...
Diğer başlık iptal Orçun abi bunu görmemiştim burdan devam zaten ismim yazılı :) ben %100 geliyorum. kalmalı mı günü birlik mi yapacağız?