Sonercim ozaman bir tarih belirliyelim temmuz ayına ve listeyi yapalım.... Seninle herşeye varım ben ;) Bende maşukiye taraftarıyım... Çok namını duydum oranın...
Printable View
Sonercim ozaman bir tarih belirliyelim temmuz ayına ve listeyi yapalım.... Seninle herşeye varım ben ;) Bende maşukiye taraftarıyım... Çok namını duydum oranın...
ağva ve maşukiye seçenekleri ağır basıyor sanırım. ağvayı çok iyi biliyorum fakat maşukiye hiç bilmiyorum. görmediğim bir yer olduğu için orayı işaretledim.
ramazandan önce çok fazla haftasonu kalmadı. zamanımız çok kısıtlı. yanlış hesaplamadıysam bu haftayı saymazsak,
--------cuma c.tesi pazar
temmuz 1 2 3
temmuz 8 9 10
temmuz 15 16 17
temmuz 22 23 24
temmuz 29 30 31 (dönüşü ramazan)
seçenekleri var elimizde.
sanki temmuz 22,23,24 tarihleri hazırlanmamız ve yerlerin ayarlanması için uygun zaman aralığını veriyor gibi.
herkese uyarsa haftasonu olarak temmuz 22,23,24'ü tercih ediyorum ben.
kardesım bende senınle herseye varım:) kayahanın sarkısı gıbı oldu:) ya orcunum ben temmuzun 2 sınde tatıle cıkıyorum ve 10 gun kadar kalıcam ve daha sonrasında dıger arkadaslar cıkıcak ızne ve temmuz ayında bıraz benm acımdan sıkıntılı dıyebılırım,bana sorarsan eger bu organızasyonu bayram sonunun ılk veya ıkıncı haftasına alalım hem sunankı tarıhle arasında baya bır zaman oldugu ıcın daha ıyı duyulur organızasyonu daha rahat yapar herkezde ona gore kendını ayarlar ve ısını gucunu o tarıhe ayarlar fıre vermmız daha aza ıner gıbı gelıyor.
22 - 23 - 24 temmuz banada uygundur.... Diğer arkadaşlar ne der bilemem...
mertin dediği gibi 22-23-24 temmuz tarihleri bana uyar... Açıkçası bana tüm tarihler uyar... Allahım çok acil bir hastalık ölüm kalım çıkarmadığı sürece... Tarihi sizlere bırakıyorum... Önerdiğin tarihte uyar dostum...
ya bu organızasyon 3 gunlukmu dusunuluyor? bence eger oyleyse katılan cok az kısı olur en guzelı cumartesı aksamı pazar gunduzu ıkı gundur,3gun olursa benım gelmem kesınlıkle ımkansız,eger 3 gunluk bır organızasyona ancak cumartesı aksamı katılabılırım bılgınıze arkadaslar.
aklıma gelmişken; ben ağva ya hep yaz harici gittim. her yatakta cibinlik vardı. yazn gitmediğim için sinek durumunu bilmiyorum. sivrisineğin ağva da bol olmasını büyük ihtimal gibi geliyor bana. etrafında durgun su çok var çünkü.
yazın maşukiye ve ağva nın durumunu bilen varsa yardımcı olsun.
sivrisinek istilası olursa tatil haram olur valla.
ben bır tarıh onermedım kı kardesım :) temmuzun ıkısınde buralarda yokumnm demek ıstedım:)
1- iki gün en mantıklısı gibi. yani cuma gece kalınıp, cumartesi gece dönüş olabilir.
2- cumartesi sabah orada olup, c.tesi gece kalınıp pazar akşam dönülebilir.
3- cuma gece ve cumartesi gece kalınıp pazar dönülebilir. (bu biraz düşük ihtimal. hem maliyeti arttırır, hem katılımcı azalır sanırım)
bana 3 ihtimalde uyar. ama sanırım en mantıklısı 2.si gibi geliyor. cumartesi sabah orada olup, c.tesi gece kalınıp pazar akşam dönmek gibi.
Bir Bolu'lu olarak seçeneklere Mudurnu'yu da eklemenizi öneririm. Yol üstü Abant'a da uğrarsınız...Abant'tan Mudurnu'ya direkt geçiş var...
oh oh valla insanın hemen gidesi geliyor... :)
Yalnız herkes aynı haftaya izin alamayabilir ve eğer izin alınamazsa da
cumartesi çalışan arkadaşlarımızı da düşünerek tek gece konaklama
daha ideal olur gibi. bence cumartesi gidip, pazar dönüş yaparsak
herkes için daha garanti olur, böylece kimsenin izin alma
gibi bir sorunu da olmaz... ;)
Mesela benim izin olasılığım yine yalan oldu... :(
ben nasılsa buralardayım, bir tatil durumum vs.yok. senin de dediğin gibi hastalık,
kaza, bela olmadığı sürece her tarihe uyarım... eğer temmuz da olacaksa
Soner' in izin dönüşü ile ya 23 temmuz cumartesi ya da 30 temmuz cumartesi yapabiliriz.
çoğunluğa artık hangisi uyarsa...
Aynen olabilir özlemcim... Soner nediyorsun tarih konusunda kardeşim...
herkezın dedıgı gıbı cumartesı gıdıp pazar donmek en mantıklısı bence,tarıhte temmuzun son haftası olursa bence ıyıdır o zaman tarıh olarak gene tekırdag buluşması gıbı lısteye yanımıza tarıh yazarak yapalım cogunluga uymaya calıssın herkez nasıl?
LİSTE
1-Whitegold-soner ŞEN (İST) 30-31 TEMMUZ + 2 KİŞİ
En mantıklısı böyle....
Hadi hayırlısı....
.....GRaNDePuNToTR TaTiLDe GüNCeL LiSTe.....
1- Whitegold - Soner ŞEN ( İstanBuL ) 30 - 31 TEMMUZ + 2 KİŞİ
2- WiSTaRiA - Orçun ÇABUK ( TekiRDaĞ ) 30 - 31 TEMMUZ
3- JaSMiNe - Yasemin ŞENŞATIR ( iZMiR ) 30 - 31 TEMMUZ
4- özdem - Özlem ÇUFAOĞLU ( İstanBuL ) 30 -31 TEMMUZ + 1 KİŞİ
Allah'tan bir mani olmaz, çokta önemli bir işim çıkmaz ise (1 aydan fazla süre olduğu için biraz tedirginim, kim öle kim kala durumu!) listeye ekliyorum kendimi...
5- mertugurlu - Mert Uğurlu (İstanbul) 30-31 TEMMUZ
bende katılabilirim o tarihlerde ama cumartesi öğleden sonra toplanma olsa fena olmaz bence bende kendimi ekliyorum
5- mertugurlu - Mert Uğurlu (İstanbul) 30-31 TEMMUZ
6- LorDracula - Kaan AYYILDIZ (İstanbul) 30-31 Temmuz + belli olmaz :)
Süre uzun olduğu için acele edip ismimi listeye yazmak istemiyorum ailemle tatil falan durumları olmadığı sürece geleceğim :)