erdi başka bi forum sayfası acıp oraya sıralayalım fotoları böle olunca kimse dikkate almıyo bence karar yine sizin saygılar![]()
Güzel buluşma olmuş... katılanların ve organize edenlerin yüreklerine sağlık...
erdi başka bi forum sayfası acıp oraya sıralayalım fotoları böle olunca kimse dikkate almıyo bence karar yine sizin saygılar![]()
ee bu kadar mı fotolar
TSİ Jetta.
slr makina ile cekilen fotolar vardi ama ne oldu bilmiyorum
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
makinenin sahibi bana maille atacaktı ben de buraya koyacaktım ama haber gelmedi birdaha![]()
Erdi ve katılan arkadaşları tebrik ediyorum....keşke zamanı temmuz ayının ılk haftası olaydıda bende katılaydım...kısmet inşallah seneye denk getireceğiz tatillle buluşmayı :=)) herkese selamlar...çok güzel olmuş tebrikler.
BİR HAYATIN VAR VE SEN ONU EN İYİ BİR ŞEKİLDE YAŞAMALISIN...!!! EndeR
gönderselerde baksak artık merak ettim bende...![]()
Buluşma güzel olmuş orhan. Devamını bekliyoruz. Yavaş yavaş büyüyoruz.![]()
Bir dahakini gündüz yapalım diyorum bakalım inşallah herkese uyarda gündüz yaparız
Ama haala resimleri bekliyoruz yaa pff![]()
aynen yaw gönderse artık catladık arkadaşım burda yaw))
Alper'e göndermiş ama onunda siteye girdiği yok![]()
Arkadaşlar anca gelebildim kusura bakmayın
Buyrun fotolar..
şu linkten slide show yapabilirsiniz : https://img37.imageshack.us/slidesho...=dsc0167ts.jpg
![]()
Konu Auto engineeR tarafından (01/07/2011 Saat 14:50 ) değiştirilmiştir.
Eline sağlık alper güzel olmuş birdahaki sefere daha kalabalık oluruz inşallah.
SPORTS STYLE 1.6 MULTIJET 120 HP +(SAFETY PLUS KIT,ASSIST KIT,SKYDOME,XENON FARLAR VE FAR YIKAMA SİSTEMİ)
Birdahaki buluşmayı gündüz yaparız daha net fotolar olur hemde daha çok birlikte zaman geçirmiş oluruz
Sağolun fotolar için![]()
güzel çıkmış arkadaşlar ellerinize sağlık...![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri