Arkadaşlar hepinizden özür dilerimaranızda olmayı çok istiyordum fakat hesapta olmayan bir durum yüzünden aranıza katılamadım, umarım bir daha ki sefere yanınızda olurum...
ÇoRLu
TeKiRDaĞ
eDiRNe
Arkadaşlar hepinizden özür dilerimaranızda olmayı çok istiyordum fakat hesapta olmayan bir durum yüzünden aranıza katılamadım, umarım bir daha ki sefere yanınızda olurum...
her ne kadar listenin yarı katılılım sağlansa da bana göre çok güzel bir buluşmaydı. İlk buluşmamdı. Güzel insanlarla tanıştığım için kendimi mutlu hissediyorum. Başta Orçun abi olmak üzere herkese teşekkürler... Bir daha ki buluşmada görüşmez üzere...
Arkadaşlar bu buluşmayı organize eden orçun arkadaşımızın yüregine emegine saglık aranızda olamadım malum ekstra bir organizasyon çıktı kıramayacagım aile ortamım bulgaristan göçmenlerinin çobannasıf köylülerinin buluşması gerçekleşti bizim köyün buluşmasındaydım kaktırdık içtik açıldık habire durmaksızın eglenceliydi her kaktırdıgımda aklım sizlerdeydi ama bundan sonra ki buluşmalarda aranızdayım keşke bu buluşmayı bizim organizasyona ayarlayabileydik daha da eglenirdik bir kaç karede benden herkeze saygılar. Gönlüm sizlerleydi. Birdaha ki sefere aranızdayım işşallah...Herkeze saygılar...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
katılan herkesin emeğine sağlık arkadaşlar. çok güzel fotolar ..
arkadaşlar bıraz gec oldu yazmam kusura bakmayın.pazar gunu gercekten cok guzel bır bulusmaydı gene tahmınler yanılmtmadı fıre gelenden daha coktu ama hıcbırsey keyfımızı bozmaya yetmedı bız yedık ıctık gulduk sohpet ettık eglendık yenı yenı dostlar edındık hersey dort dortluktu organızasyonu yapan orcun arkadasıma katılan tum dostlarıma agbılerıme cok tesekkur ederım.bıdahakı buluşmada gorusmek uzere,bu arada resımlerı yukleyen tum arkadasların elıne saglık hepsı bırbırınden guzel cıkmıs.saygılar...
Ben teşekkür ederim dostum...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri