Alıntı Punkre4s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Orcun abii ayın 17sinde Corlu'ya Fiat geliomuş afişleri filan gördün mü
Evet biliyorum sezginim... Haberim var... FIAT Yollarda hatta Çorlu'da... Dün akşamda hastane önündeydi arabam eczaneye uğramıştımda...

Alıntı PeterPAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Herkese Merhaba, iş yerim istoç dan Yenibosna ya taşındı hemen hemen 3 haftadır toplanmaya ve yerleşmeye çalıştığımızdan biraz uzak kaldım forumlardan...

Bizde bizim forumda Sadece stilo ailesi olarak 4-5 Haziran sapanca da bir buluşma düzenledik.. 1 gece konaklama yaptık.. çok eğlenceli ve güzel bir organizasyon oldu..

Ben şimdi uzak kaldığım için konu dan, kaçta yola çıkılacak ve tam olarak nerede toplanacağız belli değil sanırım, ne zaman netleştirriz acaba ?
Gerekli organizasyonu istanbul grubu için whitegold soner arkadaşımız halledicek...

Alıntı hayatibc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar ben sizlere güzel bir yer önereceğim,yolu asfalt yapıldı,kumbağdan girin,uçmak dere yamaç paraşüt sahası manzara harika yeni yapılan paraşüt sahası yapıldı doğa,deniz,manzara buluşmaya ve görülmeye değer.Aranızda olmak isterdim ama akdenize iniyorum.
Uçmak dereyi bilmeyenmi var hayati bey... Uçmak dere harici harika yerler var ama istanbul grubuna uzak olmasından dolayı oralara yönelemedim... Öneriniz için teşekkürler... Hayırlı yolculuklar...

Alıntı AlemCi_SeRSeRi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Birde Gideğimiz Yeri Öğrensek Artık Vakit Geldi Çattı..Hazırlık Yapmak Lazım
Biraz sonra gideceğimiz yeri açıklıyacağım kardeşim...

Alıntı whitegold Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
VAAAY VAYYYY MASUKIYEYE gıdılmıs bızde hala fatıh arıycakta gıdıcez dıye beklıyoruzse tekırdagda sorarım hesabını: fatıhcım bugun orcunla konustum arkadasım bugun hersey netlescek ıstanbullu arkadaslarında dıkkatıne konu ıle ılgılı net bılgı ıcın 534 660 66 60 nolu telefondan ulasabılırsınız,buluşma yerımız mahmutbey gıselerdır fakat gıselerde polıs cok uzun sure tutmadıgı ıcın buyuk ıhtımalle mahmutbey gıselerden gectıkten sonra 5 yada 10 km sonra hepımızın toplanıp kahvaltılarımızı yapıp yola cıkabılecegımız bır dınlenme tesısı var bu aksam yada yarın aksam gıdıp tam yerıne bakıp tekrar net bılgı verıcem herkeze.

sizide beklerız.
eyvallah sonercim....