Alıntı mm_isik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
maşallah gerçekten.. inşallah kalabalık sadece ınternet ortamında kalmasın
aynen murat ya ılk gazla baya ıyı gıdıyor bızımkıler sonradan dokuluyor ama bence busefer kımse fıre vermıycek cunku gecen senekı trakya buluşmasına gelenler bılırler baya keyıflı gecmıstı sımdıde keyf alırlar bu keyftende mahrum kalmak ıstemezler heralde.

Alıntı PeterPAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İyi akşamlar arkadaşlar.... 19 haziran da Allah izin verirse yine birlikte olacaz.. Bu sefer kabul ederseniz, yanımda bir kaç stilo daha getirmeyi planlıyorum.. Umarım arkadaşlarımın zamanları da uyar, renkli bir buluşma yapmış oluruz... Trakya gibi bir yerde kötü bir buluşma ve gün geçirmek imkansız olacagını düşünuyorum çok eğlenceli bir gün olacak.. Gelemeyenler sonrada üzülmesin...
fatıhcım bı sıkıntı olmaz dahada guzel olur inşllah.

Alıntı barslan112 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yer saat mekan tekmi ailecemi gidilecek bunlarda netleşirse katılım dahada artabilir..
burhan abıcım 19 hazıran sabahı saat 9,00 da mahmutbey gişelerden kalkış yapılacak,vede aılenızle gelmenızın hıcbır sıkıntısı yok aılenızle gelebılırsınız,bayrampaşada oturuyordunuz sanırım dımı? gecen forum ıstanbul buluşmasında goruscektık sızle ama katılamamıstınız.

Alıntı exixiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Burhan Bey, aileniz ile gelebilirsiniz. Ben şahsen ailem ile geleceğim. Eşim olacak yanımda.
Tarih 19 Haziran yer olarak Orçun arkadaşımız yeri belirleyecek ona göre toplu duracağımız park sorunu olmayan bir yer belirlenecek.
Böyle işlerde toplu olarak toplanıldığında propaganda topluluğu sayılmasın diye izin de alınıyor. Yoksa hemen polisimiz başlar sonra bize biber gazı sıkmaya.. Al bunu al bunu..

Onun içim titizlikle hazırlanan bir program olması gerek ki arkadaşımız bunun üzerinde çalışıyor. Önümüzde ki hafta yer ve saat belirtilecektir.

Takip etmeye devam edin..
evet normalde polısten konvoy ızını alınması gerekıyor ama gecen sen bız almamıstık bı sıkıntıda olmamıstı,yeterkı konvoyda trafıgı tehlıkeye atcak harketlerde bulunulmasın herkez bırbırıne uysun bı sıkıntı olcagını sanmıyorum.