üye oluyorum hemen![]()
üye oluyorum hemen![]()
Hem çekilmezim hem vazgeçilmez Allah başka dert vermesin
Bende olucam anca beraber
Omavı puntonun ıcı ne ole bembeyaz kırlenır len oo bakılır mı ona bea
Karıstrıllaım onların forumu![]()
Captaİn Jack Sparrow
ben oldum bile gidip konu pislicem![]()
2 dk da kovalarlar bizi onlar italyan biz türkler gibi anlayışlı olmazlar zaten soğuk insanlar ben sevmem onları ingilizleri çok seviyorum![]()
Fantastico!!!!! tra l'altro sono ripreso più volte!!!![]()
italyanların bi atasözü vardır
nuno comento çimento diye![]()
bizim arabalar daha güzel demek bu![]()
ѕєη вєηιм нєя gє¢є єƒкαяıм gözüм∂єкι уαşıм ѕιgαяα ∂υмαηıм ѕєη вєηιм ∂αмαя∂αкι кαηıм gözüм∂єкι уαşıм şαηℓı вєşιктαşıм.. кαℓвιмιη єη σятα уєяιη∂є вüуüк вιя уαηgıη ναя αℓєνℓєя ιçιη∂є.. вєşιктαş ѕαηα уємιη σℓѕυη.. вιтмєує¢єк ѕєν∂αη мєzαяıм∂α вιℓє.. çαяşı
SATILIK REMUS EGZOST
http://forum.grandepuntotr.com/satilik-parca/32546-satilik-remus-egzost-1-3-dizeller-icin.html
onur bnde oldum hade karıstralım bıraz![]()
Captaİn Jack Sparrow
olum mert profilo falan diyor buzdolabi sitesimi nan bura![]()
uno momento sacramento çimento![]()
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
ѕєη вєηιм нєя gє¢є єƒкαяıм gözüм∂єкι уαşıм ѕιgαяα ∂υмαηıм ѕєη вєηιм ∂αмαя∂αкι кαηıм gözüм∂єкι уαşıм şαηℓı вєşιктαşıм.. кαℓвιмιη єη σятα уєяιη∂є вüуüк вιя уαηgıη ναя αℓєνℓєя ιçιη∂є.. вєşιктαş ѕαηα уємιη σℓѕυη.. вιтмєує¢єк ѕєν∂αη мєzαяıм∂α вιℓє.. çαяşı
SATILIK REMUS EGZOST
http://forum.grandepuntotr.com/satilik-parca/32546-satilik-remus-egzost-1-3-dizeller-icin.html
siz tanışma bölümüne bi yazın bizde Türkiye'deki puntocularız deyin gelinde hep birlikte bi buluşalım rusyada buluşma düzenleyelim![]()
![]()
![]()
bu nasıl bır dıl ya merhabe herkese dıcez ''''ciao a tutti'''' tutti mutti gidioz![]()
Captaİn Jack Sparrow
mert onlar sapık supuk konuşur dikkat et kendine![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri