Arkadaşlar üzülerek söylüyorum ki sanırım aranızda olamıcam. Abim dün gece ufak çaplı bi kaza geçirmiş. araç bugün servise gitti. cumaya kadar yetişeceğini sanmıyorum.duruma göre hareket edicem artık.
Arkadaşlar üzülerek söylüyorum ki sanırım aranızda olamıcam. Abim dün gece ufak çaplı bi kaza geçirmiş. araç bugün servise gitti. cumaya kadar yetişeceğini sanmıyorum.duruma göre hareket edicem artık.
Emre sen beni ara ben seni gelip alırım ayıp ettin kardeşim..bir telefona bakar bu iş biliyorsun yagmasakta gürleyebiliyoruz.
Femoli istanbul emrine amade arkadaşım telefonum sende mevcut araman yeterli.
Bu haftaki planım şöyle arkadaşlar perşembe günü sabah işten çıkıyorum pazar günü 4-12 işe gidicem pazar gününe kadar aranızdayım arkadaşlar ufak çaplı buluşmalarda olursa haberdar edin
![]()
Bu arada numaramı degiştirdim arkadaşlar yeni numaram
0541-648-02-52
0541-648-02-52
Her zaman bekleriz adem abi istanbulun güzelliklerinden mahrum kalma gelde masada bir büyükle gelişini kutluyalım.![]()
Konu JASMINE tarafından (30/10/2010 Saat 00:48 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Olum beni kendinle karıştırma... Ben kimseyi ekmemde seni bilememFemoliyi ekmedim önceden belirtiyorum çünkü 4 vardiya oldum... Pazar görüşelim deyip ogün gitmezsem ekme ozaman olur... Yoksa mehmetle tanışmayı çok istiyordum...
Bırak özkana bişey getirmeyi mehmetçim...Çok kötü denk geldi ama başka zaman görüşüp tanışıcaz arkadaşım... Şuraya bak ya isteye isteye egzos istedi herif
Senin sağlığın daha önemli abim... Sen nezaman gelmek istersen araman yeter hemen orada biteriz istanbullu dostlarımla... Tabiki özkan efendi ekmezse bizi
Gönüllerimiz bir olsun yeter... Ogün sana canlı bağlantı yaparım abim... Bol bol resim çekicem zaten sanada bir cd yapar gönderirim... Araba resimlerini
Çok geçmiş olsun emrecim... İnşallah önemli bişey yoktur... Araba çok be canım... Sen iste evinden gelip alalım... Özkan gelip alır seni...
Not: Özkan seviyorum seni...
AutoSHow 2010 Güncel Katılımcı Listesi
1. WiSTaRiA - Orçun ÇABUK - TEKİRDAĞ + 2
2. Chester - İlyas KÖKDERE - TEKİRDAĞ + 1
3. whitegold - Soner ŞEN - İstanbul
4. Platinum - Tolga YILDIRIR - İstanbul +1
5. 34_özkankurtuldu_34 - Özkan KURTULDU - İstanbul +2
6. Elmedin - Elmedin BAŞOL - İstanbul
7.ozdem - Özlem Çufaoğlu - İstanbul +1
8.GPCoşkun - Ümit Coşkun TURUCA - İstanbul
9.bravo_sercan- istanbul - İstanbul
10.trakya_ - emre arslan - kırklareli
11.sawyer-İlyas Şentürk - istanbul
12.never-nevruz erdem-İzmir
13.savagi-savas olmez-İstanbul
14.hotflush - Tuğrul Dönmez - Tekirdağ +1
15.Nezir Aybars Öztürk - Tekirdağ +1
16.ademtahir - ADEM TAHİR - Konya En büyük katılımcımız........Malesef katılamıyor.....
![]()
17.emrequzel - Emre Güzel - İstanbul
18.sedini - aytuğ lüle - TEKİRDAĞ
19.strawbeery - Mert Sözge - İstanbul
20.EviLDoeR - Murat KOCA - İstanbul +1
21.PROTOS - Tamer İnsel - İstanbul
22.farukileri - Faruk İleri - İstanbul
Toplam: Şuanda 31 kişi ve elimdeki bilet kontenjanım dolmuştur... Gelmiyenler olursa onların biletlerine göre durumu ayarlarız...
Not: Biletler biraz önce FIAT'ın özel kuryesiyle geldi ve Gayet güzel ambalajlanmış özel bir davetiye yapılmış kişiye özel...
.....TEŞEKKÜRLER FIAT TÜRKİYE.....
Konu WiSTaRiA tarafından (27/10/2010 Saat 19:42 ) değiştirilmiştir.
benim hala belli değil orçun abi ben yazarım demiştim ama sen yazmışsın sonra mert gelmedi etmedi ekti bizi felan fıstık demeyin![]()
valla ben yazdım gelmessende ekti bizi mert diyeceğim![]()
diyin bakalım![]()
bi dakka bi dakka, Mert kesin geliyorum dememiş miydiii??..![]()
nee ekiyor muuu???![]()
![]()
![]()
ben bilmem, ben duyduğumu gördüğümü söylerim...![]()
gelicem tabiki dedi...
iyi de bunlar pazar günü için söylenmişş,
biz pazar günü toplanmıyoruz kiii...![]()
aynennnn![]()
aaa şaka maka cidden ektin bizi yani...![]()
ekildik malesef özlem...![]()
evet, kanımca öyle oldu...![]()
telafi ederik dert etmeyin![]()
sus sus, telafi edermişmişşş ...![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri