teşekkur ederım adem abıcıgım o senın guzellıgın,senıde andık bol bol eskısehır buluşmasında öncülüğünden falan.kısmetse eskışehirde bol bol konusuruz abıcıgım,hiç uzagım dıye yırttım sanma bırgun sanada suprız yaparsam şaşırma benım için il ilçe zaman uzaklık farketmez yeterkı gönüller bir olsun![]()
kardesım senınde aramızda olmanı çok istemıstık ama gecerlı sebeplerınden dolayı katılamadın,sağlık olsun bır gunde senın ıcın gıder suprız yaparız orcunuma.
vallahı farukcugum yoklugun heryerde bellı oluyor özellıkle köfte yerken çok çok andık seni
hoooop orda dur bakalım sercanım canımız sıkıldı yapcak bırsey bulamadıkta gıttıkte ne demek daha bır hafta öncesınden konuşup pılanlayıpta gıttık arkadaşlarda yalnış anlıycakşaka bır yana gercektende çok keyıflı bır hafta sonu gecırdık.olay şoyle gelıstı bız bayramın 3,günü tolga,sercan ve ben maşukıyeye gıttık ve yolda bı hafta sonu orcuna bı suprız yapalım dedık ve bu pazarı tercıh ettık,orkun(orcunun kardesı) iş birliğnde hafta ortası organize edip orcuna suprız yaptık iyide yaptık guzel bır hafta sonu gecirip orcun ve orkun kardesımızı gorup istanbula donduk,Orcun ve orkun kardesımın mısafır perverlıklerı ıcın tekrar tekrar teşekkur edıyorum.istanbulda mısafır etmek ıcınde beklıyoruz,bu arada yedıgımız kofteler harıkaydı doymus olmama ragmen yarım porsıyon daha yedık orcunumla
hee peynır tatlısınıda unutmamak lazım
canı ceken arkadaşlar varsa hemen bı organızasyon yapabılırım tekırdag gıtmek ıcın durmak yok gezmeye devam
hepınıze saygılar...
Yer imleri