Alıntı 34ozkankurtuldu34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba arkadaşlar cumartesi günü istanbula dönüyorum ayagımın tozuyla bir buluşma düzenleyelim dedim ve Adalar turu düşündüm isterseniz Havuz partiside olabilir anket açacagım anket sonucuna göre karar verelim 01-08-2010 tarihinde fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum listeyi yapmaya başlıyalım 1 hafta var önümüzde tekne turunu araştırdım kişi başı adalara gidiş dönüş 13.5 tl.

HER GÜN
GİDİŞ :AVCILAR DENİZ OTOBÜSÜ İSKELESİ ( 09:15) - KINALIADA -HEYBELİADA - BÜYÜKADA (11:15)
DÖNÜŞ : BÜYÜKADA(17:15)-HEYBELİADA- KINALIADA- AVCILAR DENİZ OTOBÜSÜ İSKELESİ (19:15)
KONAKLAMA : Kınalıada, Heybeliada veya Büyükada’da 6 saat konaklama dahil toplam tur süresi yaklaşık 10 saatir.
NOT: kredi kartı geçerlidir, Aileleri ile birlikte gelen 7 yaş ve altı çocuklar ücretsizdir, Dışarıdan yiyecek içecek getirmek sertir, dileyen misafirlerimiz tekne büfelerinide kullanabilir,

OTOPARK sıkıntısı yok 5 tl gün boyu isparktan güven altında olacak araçlarımızda

Detaylı bilgiyi burdan alabilirsiniz ? https://www.denturavrasya.com/tarifeDetay.asp?ID=21

GÜNCEL :

1-Özkan KURTULDU 34ozkankurtuldu34 +1
2-Sercan Türköz bravo_sercan +1
3-Yücel BAŞOĞLU yucelbasoglu
4-Orçun ÇABUK WiSTaRiA +1 KESİN OLARAK GELİYOR ORÇUN
5-Kerem UÇGUNOĞLU M@GIC +1
6-Faruk ileri
7-Çağatay Güldalı - (ExTReMe_) - Yarışmaya silivriden katılıyorum