Ankara dan ses seda yok.....
İşte bu GP'nin egzos sesleri..![]()
Ankara dan ses seda yok.....
hayırlısı olsun Orçun.. yapacak bir şey yok...
hastalık, ölüm olmadıktan sonra belirlenecek tarihte buluşmaya katılmayı düşünüyorum . eylülde ankarada olamıycam okullar açılacak çünkü ama gelicem, çünkü ilk buluşmam olucak benimde ve forum arkadaşlarımla tanışmak istiyorum.
benimde ilk büyük buluşmam olacak.. heyecanla bekliyorum fakat ses seda çıkmıyor kimseden..
biz elimizden geleni yaptık daha da yapmaya hazırız ama istemezlersede yapacak bişey yok elimizden bişey gelmez.
eğer ki diğer illerdeki arkadaşlarımız isterse yeni bir konuda yeni bir anket açar ankarayı yazmayız çıkan il de toplanırız.
ilgi göstermediler gerçekten.. bir kişi bile yazmadı organizasyona talibim diye... ilginç bir olay...
ne ilginçtir ki ankette oy kullanan o kadar ankaralı var ankarada olmasını isteyipte şimdi sessiz kalmak....
ben demedimmi abicim sizeadamlar gelmemizi istemiyolar diye
![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
Acilen sponsor bulmak lazım bu iş basına yansımalı..
I ' m c a p u l i n g . . .
Sponsor diyorsunuz güzelde.. Eskişehirden, Konyadan, İstanbuldan, İzmirden El uzatılarak yapılamaz ki.. Ankarada ikamet eden birinin ayarlaması lazım...
medyaya yansıma olayı şu kanallarda araba prıgramı yapan arkadaşlara bir ulaşsak.... o zaman basına yansır... 50-70 araba ile değil ama en az 200 araba olacak ki.. yer gök GP olsun...
verin İzmir deki arkadaslara bu bulusma organizasyonu işini İZMİR de de bulusalım bakın nasıl yapıyorlar çünkü akşam çay bulusması bile yapıyo İzmir li arkadaslar en az 5 kişi talip olur ordan bu işe bence.En azından profesyonel bir iş olur diye düşünmekteyim.
Not: SADECE BİR ÖNERİ![]()
Konu hsyn28 tarafından (07/07/2010 Saat 17:10 ) değiştirilmiştir.
EVOEVOEVOEVOEVO
ankara biz istemiyoruz diyorsa yeniden forum açalım izmirdemi nerde yapacaksak yapalım ama 70 araçla falan basına yansımaz bu iş ses getirmez lafa geldimi herkez gp ci ama icraat gelince sayı oldukça düşüyor...
evet İzmirli arkadaşlara verin. Ben her konuda gönüllü olurum diğer İzmirli arkadaşlar benden önce gönüllü olur. Herkes eş dosta sorar uygun yerler ayarlarız bir de forum bornova'ya tüm araçları parkedince güzel olur. En son da Mavişehir - Üçkuyular arası bir izmir turuSonra da ben oradan otobandan çeşme'ye kaçarım gelen gelir
![]()
05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)
mesele İzmir Ankara meselesi değil.... bundan önceki görüşlerimde hep il farketmez diyordum.. benim için gerçekten farketmez ama İzmir i uzak bulup katılmak istemeyenler olabilir.... İzmir ekibinin bu işi muhteşem yapacağına eminim.
İzmir çok iyi olur fakat yukarıda yazdığım gibi...İzmir ekibi çok aktif... her buluşmalarında keşke izmirde olsam diyorum... ama uzak bulacaklar katılım fazla olmaz.. ama kararı hep birlikte vereceğiz tabi yine de izmir derseniz başım gözüm üstene çıkar gelirim..
Ankaralılar dan daha ses çıkmadı.. bu istemedikleri anlamına gelmiyor.. Adem abi bundan önceki buluşmalar da kalabalık oldu.. katılan katılıyor... burada katılmak önemli fakat maddiyat da önemli.... herkesten katılımı bekleyemeyiz.. biraz daha ılımlı olalım.. bekleyelim....
NOT: Beni yanlış anlamayın benim fikrim düşüncem ... YOKSA kesinlikle İzmir olmasın demiyorum...
Konu Scottie tarafından (07/07/2010 Saat 17:30 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri