Konuyu ilk açıldığı günden beri takip ediyorum gerçekten yorumların hepsi olumlu yönde gayet mantıklı kimseye diyecek söz yok fakat şöyle bişey var...buluşmanın yapılacağı şehirde mesela Eskişehir de olduğunu varsayalım gerekli bilgileri toplayabilicek, keşif yapabilicek, mekan ayarlayabilicek bunun yanında trafik problemini çözmek için (malum konvoya izin yok) uğraş verebilicek bir takım gerekli...ben şu an bir tek Eser arkadaşımızı görüyorum tek başına hem araştırma yapıp hem forumda paylaşmak bu kadar işin altından kalkmak imkansız...He ben eskişehirden başka kimse taşın altına elini koymaz demek istemiyorum yanlış anlaşılmasın ama ortak nokta belirlemek isterkende yanlış yapmamak gerekli...Daha önce Maşukiye' de yapılan Büyük Türkiye Buluşmasını incelerseniz trafikten yana herhangi bir problem oluşmadığını zaten hep otoyolun kullanıldığını görürsünüz Ve tabi geniş bir takım sayesinde...Gidilicek mekana böyle bir ulaşımda gerekli misal biz çatalca buluşmasından önce keşif için gittiğimizde merkezin ne kadar küçük olduğunu ve trafiğin karışarak başımıza büyük işler açacağını görmüş olduk ve gideceğimiz mekanıda buna göre belirlemek zorunda kaldık amaç hiç merkeze araçları sokmadan tenha ve düz yoldan sıkıntısız mekana ulaşmaktı nitekim öylede oldu...Toparlarsak eğer hiç acele etmeden doğru ve mantıklı kararlar vererek dediğiniz gibi moderatör ve yöneticimizin de desteğiyle çok güzel bir buluşma gerçekleştirebiliriz...Nacizane fikrim...Teşekkürler..
Yer imleri