inşallah allah utandırmasın...
Yok yok eğlencenin, sohbetin tavan yapacağı bir akşam olacak. Kaçıranlar için şimdiden üzülüyorum![]()
inşallah allah utandırmasın...
arkadaşlar üzülerek söylüyorum bazı özel sebeplerden dolayı katılamayacağım güzel bir buluşma olacağı kesin ama yapabileceğim birşey yok ismimi silebilirsiniz![]()
size şimdiden iyi eğlenceler..
Yapma ya mert... üzüldüm kardeşim ya...
bugün Eskişehirdeydim açıkcası aklıma şöyle bir soru geldi bu Eskişehir trafiğinde bukadar çok aracı bir arada tutmayı nasıl başarılacak acaba
bu tamamıyla şahsi fikrimdir
Gün boyu araçlarla gezmeyiz herhalde Ayhan. Park ettikten sonra cep telefonları ile birbirimizi arayıp, bulup, toplanırız. Yeterki hep birlikte olalım. Her soruna bir çözüm mutlaka ki oluştururuz.
Mert, üzüldüm ancak son dakika da bir değişim olabilir belki.
Mert, üzüldüm cidden ama sağlık olsun
Umarım durum değişir...
Yasemin hanım ben sadece merakımdan sordum tabi istenilince herşey yapılabilir ama ordaki trafik çok kötü gerçekten inşallah bir sorun olmazGün boyu araçlarla gezmeyiz herhalde Ayhan. Park ettikten sonra cep telefonları ile birbirimizi arayıp, bulup, toplanırız. Yeterki hep birlikte olalım. Her soruna bir çözüm mutlaka ki oluştururuz.
üzüldüm Mert, neyse canın saolsun kardeş, tanışmayı istiyordum çok seninle de.
neyse belki değişiklik olur son dakikada.
Büyük ihtimalle sorun olmaz Eskişehir trafiği...
problem olmaz arkadaşlar... Kendinizi kasmayın o güne tüm eskişehirlilere yasakladım ben dışarı çıkmayı yollar bizim sadece![]()
![]()
eline sağlık o zaman abicim
bütün mekanları kapatalım ki eskişehirlilere gidecek yer kalmasın![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri