Alıntı 34ozkankurtuldu34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Orçun bırak bu aksakşık olaylarını bence yapılan en güzel organizasyon oldu istanbul ve çevresi için konuşuyorum bence ve kanımca arkadaşlar içinde güzel bir gündü aksaklık dediklerin hiç önemli olan şeyler degil biz gönül birligine geldik sen ve arkadaşların yüreginizin güzelliklerini ortaya koydunuz bizlerde bunlarla mutlu olmasını bildik ve emin ol herkez mutlu bir şekilde seni ve arkadaşlarını tanıdıgımıza memnun olduk emin olabilirsin pürüzleri unut bundan sonrakilere bakalım ilk fırsatta sen ve arkadaşlarında RAKI ile beni korkutmaya çalışan arkadaşlar vardı ortak bir nokta sultanköyde ben hepinizi misafir edicegim on numara bir gece geçirecegiz bir cumartesi akşamı misafirimsiniz...en kısa zamanda zamanı ayarlayalım Bugün içemedim çıldırdım ama şuan içiyorum anıl msnde kamera gördü kana kana içiyorum
Emin ol seni kazandıgımız için herkez mutlu oldu tekrar yüregine saglık arkadaşım benim yürekli bir arkadaşsın..

Bilmukabele Dostum...

Resimleri hazırlıyorum ekliyebilirsem hepsini ekliyeceğim şimdi...

Beni Yalnız bırakmıyan iş arkadaşlarım olsun Trakya grubu arkadaşlarım olsun onlarada sonsuz teşekkür ederim.... Ayrıca hep yanımızda olan sıcaklığını bizimle paylaşan Aydan Hanımada sonsuz teşekkürler...