Merhaba arkadaşlar.. Trakya buluşması düzenliyelim... Ya Çorlu da ya Tekirdağda yada Lüleburgazda (Edirneden gelecek arkadaşlar olursa Burgaz daha ortada kalır) Bir buluşma düzenliyelim.. Hem Punto Kardeşliğimizi görsünler hemde Forumumuzu tanıtalım... Nedersiniz arkadaşlar? Trakya Halkı Kaçkişiyiz Burada.... Mangal Partisi falanda düzenliyebiliriz arkadaşlar...
1-) Haliç Oto, belediye ile bizim buluşma alanımızı ve araçlarımıza otopark işini ayarlamış olup yer kirasını vs'leri halletmiştir.. O yönde herhangi bir sorunumuz yoktur...
2-) Trakya'nın yerel medyası olan TRAKYA 2000 basın organıyla görüştüm organizasyonumuzla ilgilendiler.. Web sitelerinde ayrıca yerel gazetelerinde yayınlıyacaklar ve gelip resimler röportajlar yapılacak.. Trakyada bulunan diğer medya kuruluşlarına bizi duyurup reklamımızı yapacaklar..
3-) Organizasyonumuzun akşam saatlerinde hep beraber TEKİRDAĞ KÖFTESİ yeriz diye TEKİRDAĞ' IN güzel ve nezih restaurantınla görüştüm. Organizasyonumuzdan bahsettim ve bana güzel fiyat verdiler...
1 Porsiyon Köfte + Piyaz + Ayran yada Meşrubat = 9 TL
4-) Çorlu'da Punto ve diğer araçların tuningçi arkadaşımla görüştüm kendiside bizimle olucak ve Haliç Otonun kuracağı stand'a asmak üzere kendisinden branda afiş istedim ve beni kırmadı afiş dizaynını yaptım ve Tuna Tuning tarafından afiş yapılıcaktır..
5-) Afişi reklamcı arkadaşıma yaptırıcam.. Organizasyondan bahsettim afişi yarı fiyatına getirttim ve sponsor olarak afişimize logosunu koydum..
6-) Son olarakta Tuna Tuning sahibi arkadaşım Güner TUNA ben bazı hediyeler ayarlıyayım orada çekiliş yapar çekilişte hediyeler kime çıkarsa hatıra olarak veririz dedi ve hediyeleri kendisi ayarlıyor...
7-) Ve buluşma gününün gelmesini beklemeye başladık.....
Konu GP COSKUN tarafından (13/04/2010 Saat 10:25 ) değiştirilmiştir.
ben trakyalı değilim tam olarak ama buluşma olursa tekirdağ derim şöyle bir çıkarma yapsak fena olmaz
Bencede olmalı artık +1
Evet arkadaşlar artık bir trakya buluşması yapmamız lazım... Tüm Trakyalı Puntocu arkadaşların katılabilmesi için acil davranmak istemiyorum.. O yüzden tarih şuanda erken bence arkadaşlar. Bütün trakyalılara ulaşmamız lazım...
.....YaŞaSıN PuNTo KaRDeŞLiĞi.....
Bu konu zaten açık ve destek bekliyor. Bence tekirdağ daha uygun. İstanbul'dan 3 kişi olduk bile. Tarih belirleyelim...
Bende katiliyorum o zaman trakyalilar istanbuldan 10 araba yazin kafadan yapin programinizi biz her türlü uyariz....
yer zaman we mekan farketmeksızın her yerde bı bulusmaya varım
ankete bakınca nereli olduğunuzu anlamakta pek zorlanmadım
Zaman uyarsa, ben de varım.
ben de Lüleburgazdan katılabilirim..
Gerçekten istanbuldan katılacak arkadaşlara çok teşekkür ederim.....Ben Trakya diye düşünürken Edirne - Kırklareli - Lüleburgaz - Tekirdağ ve Çorlu civarı düşünmüştüm.. Buradaki arkadaşlarla tanışıp kaynaştıktan sonra İstanbullu Puntoculara çıkartma yaparız diye plan yapıyordum ama İstanbuldan katılacak arkadaşlar çok sevindirdiler beni... Katılım büyüdüğüne göre tarih belirliyelim bencede... Ben şu nisan ayı sonu yada nisan ayını çıkalım diyorum arkadaşlar... Çünkü güzel güneşli bir havada buluşmalıyız.. Nisan ayı genelde yağmurlu olur... Düşünceleriniz...
İstanbulda da trakyalı GPTR üyesi var Orçun ayıp ettin geliriz tabi Hava durumuna göre nisan sonu uygun olabilir bence...ya da mayısın ilk haftası..
mayısın ilk haftası olarak kesin kararlaştıralım bence tekirdağda..o taraflara yolumm varda=)
Merhabalar.. Ozaman Mayıs ayının ilk haftası yapalım... Cumartesimi pazarmı uyar size arkadaşlar.. 2 Mayıs yada 9 Mayıs olarak tarih koyalım ozaman....
Her iki tarihte bana uygun...Bi tarih belirleyelim o zaman nabız yoklayalım duruma göre ileri veya geri çekeriz tarihi...
2 mayıs bana uygundur toplanma yerı tekırdag olacaksa kumbağ guzel olur.
Ozaman arkadaşlar şöyle bir tarih Koyalım 9 Mayıs Pazar diyelim bakalım katılımcı arkadaşlarımızdan ne yorumlar gelecek...
Mete dostum evet kumbağ güzel olur yada tekirdağda takılırız... Şu tarih işini ayarlıyalım onlar kolay işler dostum...
Merhabalar arkadaşlar tam tarih belirlememiz lazım ve eksiksiz Trakya Buluşması yapmamız lazım.. Birkaç yerlerle görüştüm şimdi Büyük ihtimalle Punto Kardeşliğimizi Medya organları kaale alıcaklar.. Güzel bir organizasyon ilgi çekici bir organizasyon dediler... Hatta bu hafta içi Çorlu Haliç oto ile görüşme yapmayı düşünüyorum Sponsor olurlar belki Gene diğer detayları bildiririm arkadaşlar size... Ama tarih olayını ve katılım olayını halletmemiz lazım... Ne kadar çok katılım okadar çok ses getirir....
Pazar günü yapmayalım arkadaşlar. Cumartesi daha uygun olur. Pazar trafigi Tekirdağ'dan dönerken çekilmez olur. Ben 1 Mayıs veya 8 Mayıs diyorum. Tabi çoğunluk ne derse ona da uyarım.
Tekirdağ'da olacaksa da Sahil en uygun yer...
1 mayıs günü sıkıntı yaşarız arkadaşım artı haklısın pazar günü trafiğinde.. Bence 8 Mayıs Cumarteside olabilir... Çoğunluk nasıl derse... Uzun yoldan gelecek Puntocu Arkadaşlarımız nederse.. Bi taraftanda cumartesi çalışan ve katılmak isteyen arkadaşlarda olabilir... O yüzden pazar olarak düşündüm ben..
Anketli bir yeni başlıkla bu sorunuda çözebiliriz arkadaşlar 8 mayıs mı 9 mayıs mı o zaman anlaşılır...
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri