öncelikle coşkun abinin bası saolsn...
konu hakkında galiba biletler 3 günlük satılıor 70 lira günlük birz tuzlu olmazmı![]()
Şimdiye kadar emeği geçen başta Ümit Bey olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkürler.
Madem ki böylesine büyük ve önemli bir organizasyonda para verip aldıgımız fiat otomobil markası bizi desteklemekte cekingen davranıyor o zmn biz kendi organizasyonumuzu kendimiz tasarlayalım derim.
Mesela ben fiat ın bayrak veya flama gönderebileceğini düşünüyordum.Maalesef bunu bile karşılamayacaklarını belirtmişler.
O zaman en güzeli antenlerimize tutturmak için GPFORUM logolu ufak flama yapalım derim.Ama üzerinde kesinlikle fiat yazmasın
Benim önerim şimdilik bu..
Saygılar.
Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. "Mustafa Kemal ATATÜRK"
evet bu sabah otomobil federasyonuyla görüştüm
1 günlükte alsak 3 günlükte alsak 70 tl ödenecek diyorlar
toplu alımda indirimde yapmıyorlar
ayrıcada biletlerin satış hakkı sadece biletiks teymiş yani 70+ biletiksin komisyonunuda ödemek zorundayız
herkesin verebileceğini sanmıyorum ayrıca 70-80 tl leylede iş bitmiyor
yakıt yemek masrafı derken 150-200 lük oluruz hepimiz
sizlerden başka fikir önerisi varsa değerlendirelim
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Yazık oldu bu 45 kişilik organizasyona..![]()
Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. "Mustafa Kemal ATATÜRK"
Bu nasıl iştir ya 50 araç için yapacakları reklam masrafından çekiniyolar way beee...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Satarken iyi de reklamı biz yapacaz yakıtı biz yakacaz ..Finans sağlayamıyorlarmışmış..![]()
aslına bakarsanız yazışmalardan çıkan sonuç ve cevaplar çok ilginç
grande puntoculara size satatcağımızı sattık sizinle işimiz yok derdimiz bravo ve evo der gibi bir cevap tarzları var
katılacak araçların büyük çoğunluğunun bravo ve evo olup olmayacağı üstünde durdular ama grande puntonun adını duyunca isteksiz davrandılar
ben bunun sebebini istedikleri satış rakamını grande puntoda yakaladıklarını için hdeflerinin evo yu ve bravoyu pazarlamak olduğunu sanıyorum
eğerki deseydik tüm katılacak araçlar evo ve bravo kapı gibi arkamızda olurlardı
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Abi durum böyleyken körü körüne sadece organizasyon yapmak için organizasyon yapmamalıyız bana kalırsa burada zaten 45 kişi diyor sen bana kalırsa burdan bir 10 kişiyi yok say hatta 15 kişiyi yok say eder 30 kişi ankaradan gelmek isteyen abilerimiz kardeşlerimiz söz konusu bursadan aynı izmirden aynı o insanların buraya gelmeleri aşırı derecede bir külfet bizim bile istanbulda oturmamıza rağmen oraya gitmemiz minimal seviyede 200 lira durum böyle oluncada herkesin çıkarıpta okadar rahat davranabileceğini sanmıyorum aramızda çoğu insan evli barklı çoluk çocuk sahibi v.s insanlar bence kapatılması gereken bir konu formula 1
Anıl'a katılıyorum ama içimde el vermiyo böyle güzel bir listenin heba olmasına...Acaba sapanca taraflarında ya da ne biliyim maşukiyede bir organizasyon ayarlasak?
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
En büyük FİAT başka büyük yok !
iyimiş :/
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
helal olsun FİAT büyüklüğünü yine gösterdi.gerek araçlarımızda kullanılan parça kalitesiyle gerek sede tavırlarıyla ALKIŞLARI ALALIM.....
Öyle ise şimdi bu durumda bireysel de olsa gerçekten yarışa gidecek olanlar yazsın.
Kaç kişiyiz bakalım ve ona göre planlayalım.
Şahsen ben ve eşim bireysel de olsa her şekilde zaten gideceğiz.
Eğer katılım yok ise ya da organizasyon olmayacaksa herkes kendi başının çaresine bakar. Durum sonuçlanırsa biletleri de ona göre alırız.
Bende aslında çok gitmek istiyorum bireysel olsam bile![]()
Bu hayal burda biter arkadaşlar...
Coşkun abi 9-9:30 gibi gelir bir bakalım neler yapabiliyoruz ama özlem hanım'ında dediği gibi münferit şekilde kimler gelebilir öncelikle onları bir görelim belki okadar fazla büyük çaplı bir organizasyon olmayabilir ancak daha ufak çaplı birşey yapabiliriz belki
katılımın çok sınırlı olacağı konusunda bende hemfikirim
herkes bu masrafı kaldıramayabilir
büyük şeyler hayal ettik ama malesef başaramadık
herkesten çok fikir benden çıkmıştı böyle bir organizasyonu düzenleyemek en çok
beni üzüyor
bu saatten sonrada kimseye gelin diyemem
sabahtan beri ne yapabilirim diye düşünüyorum ama işin içinden çıkamıyorum açıkçası
Hiç üzülme aslan kardeşim. Yemişim F1'i. Asıl olan gurubumuzu bir araya getirmek değilmiydi. Bana her şekilde uyar. İster maşukiye, ister bursa, ister ağva, Coşkun ve Femoli ile heryere varım.
sağolasın abim
ama bu şekilde madara olmamalıydım
kendime bir türlü yediremiyorum
benim içinde önemli olan zaten f1 değil
arkadaşlarımızı bir araya toplayıp güzel bir şeyler yapmaktı
kafamı bozacaklar yaptırıcam 20 metrelik bir pankart
bu organizasyonda yanımızda olmadığı için fiatı kınıyoruz yazılı bir pankart
gidicem f1 pistinin oraya rezil edicem tüm dünyaya o olacak en sonunda
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri