öncelikle coşkun abinin bası saolsn...
konu hakkında galiba biletler 3 günlük satılıor 70 lira günlük birz tuzlu olmazmı :)
Printable View
öncelikle coşkun abinin bası saolsn...
konu hakkında galiba biletler 3 günlük satılıor 70 lira günlük birz tuzlu olmazmı :)
Şimdiye kadar emeği geçen başta Ümit Bey olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkürler.
Madem ki böylesine büyük ve önemli bir organizasyonda para verip aldıgımız fiat otomobil markası bizi desteklemekte cekingen davranıyor o zmn biz kendi organizasyonumuzu kendimiz tasarlayalım derim.
Mesela ben fiat ın bayrak veya flama gönderebileceğini düşünüyordum.Maalesef bunu bile karşılamayacaklarını belirtmişler.
O zaman en güzeli antenlerimize tutturmak için GPFORUM logolu ufak flama yapalım derim.Ama üzerinde kesinlikle fiat yazmasın:thumbdown:
Benim önerim şimdilik bu..
Saygılar.
evet bu sabah otomobil federasyonuyla görüştüm
1 günlükte alsak 3 günlükte alsak 70 tl ödenecek diyorlar
toplu alımda indirimde yapmıyorlar
ayrıcada biletlerin satış hakkı sadece biletiks teymiş yani 70+ biletiksin komisyonunuda ödemek zorundayız
herkesin verebileceğini sanmıyorum ayrıca 70-80 tl leylede iş bitmiyor
yakıt yemek masrafı derken 150-200 lük oluruz hepimiz
sizlerden başka fikir önerisi varsa değerlendirelim
Yazık oldu bu 45 kişilik organizasyona..:(
Bu nasıl iştir ya 50 araç için yapacakları reklam masrafından çekiniyolar way beee...
Satarken iyi de reklamı biz yapacaz yakıtı biz yakacaz ..Finans sağlayamıyorlarmışmış..:P
aslına bakarsanız yazışmalardan çıkan sonuç ve cevaplar çok ilginç
grande puntoculara size satatcağımızı sattık sizinle işimiz yok derdimiz bravo ve evo der gibi bir cevap tarzları var
katılacak araçların büyük çoğunluğunun bravo ve evo olup olmayacağı üstünde durdular ama grande puntonun adını duyunca isteksiz davrandılar
ben bunun sebebini istedikleri satış rakamını grande puntoda yakaladıklarını için hdeflerinin evo yu ve bravoyu pazarlamak olduğunu sanıyorum
eğerki deseydik tüm katılacak araçlar evo ve bravo kapı gibi arkamızda olurlardı
Abi durum böyleyken körü körüne sadece organizasyon yapmak için organizasyon yapmamalıyız bana kalırsa burada zaten 45 kişi diyor sen bana kalırsa burdan bir 10 kişiyi yok say hatta 15 kişiyi yok say eder 30 kişi ankaradan gelmek isteyen abilerimiz kardeşlerimiz söz konusu bursadan aynı izmirden aynı o insanların buraya gelmeleri aşırı derecede bir külfet bizim bile istanbulda oturmamıza rağmen oraya gitmemiz minimal seviyede 200 lira durum böyle oluncada herkesin çıkarıpta okadar rahat davranabileceğini sanmıyorum aramızda çoğu insan evli barklı çoluk çocuk sahibi v.s insanlar bence kapatılması gereken bir konu formula 1
Anıl'a katılıyorum ama içimde el vermiyo böyle güzel bir listenin heba olmasına...Acaba sapanca taraflarında ya da ne biliyim maşukiyede bir organizasyon ayarlasak?
En büyük FİAT başka büyük yok !
iyimiş :/
helal olsun FİAT büyüklüğünü yine gösterdi.gerek araçlarımızda kullanılan parça kalitesiyle gerek sede tavırlarıyla ALKIŞLARI ALALIM.....
Öyle ise şimdi bu durumda bireysel de olsa gerçekten yarışa gidecek olanlar yazsın.
Kaç kişiyiz bakalım ve ona göre planlayalım.
Şahsen ben ve eşim bireysel de olsa her şekilde zaten gideceğiz.
Eğer katılım yok ise ya da organizasyon olmayacaksa herkes kendi başının çaresine bakar. Durum sonuçlanırsa biletleri de ona göre alırız.
Bende aslında çok gitmek istiyorum bireysel olsam bile :)
Bu hayal burda biter arkadaşlar...
Coşkun abi 9-9:30 gibi gelir bir bakalım neler yapabiliyoruz ama özlem hanım'ında dediği gibi münferit şekilde kimler gelebilir öncelikle onları bir görelim belki okadar fazla büyük çaplı bir organizasyon olmayabilir ancak daha ufak çaplı birşey yapabiliriz belki
katılımın çok sınırlı olacağı konusunda bende hemfikirim
herkes bu masrafı kaldıramayabilir
büyük şeyler hayal ettik ama malesef başaramadık
herkesten çok fikir benden çıkmıştı böyle bir organizasyonu düzenleyemek en çok
beni üzüyor
bu saatten sonrada kimseye gelin diyemem
sabahtan beri ne yapabilirim diye düşünüyorum ama işin içinden çıkamıyorum açıkçası
Hiç üzülme aslan kardeşim. Yemişim F1'i. Asıl olan gurubumuzu bir araya getirmek değilmiydi. Bana her şekilde uyar. İster maşukiye, ister bursa, ister ağva, Coşkun ve Femoli ile heryere varım.
sağolasın abim
ama bu şekilde madara olmamalıydım
kendime bir türlü yediremiyorum
benim içinde önemli olan zaten f1 değil
arkadaşlarımızı bir araya toplayıp güzel bir şeyler yapmaktı
kafamı bozacaklar yaptırıcam 20 metrelik bir pankart
bu organizasyonda yanımızda olmadığı için fiatı kınıyoruz yazılı bir pankart
gidicem f1 pistinin oraya rezil edicem tüm dünyaya o olacak en sonunda
:@:@:@:@:@
Ya kafana takıp üzüldüğün şeye bak Coşkun abi mekan mı yok bize bir araya gelicek...30 mayısta buluşalım neresi olursa bir fincan kahve bile olsa...
Arkandayım dostum... Okadar medya varken bende o pankartın bir ucundan tutarım...
Bu arada aklıma bişey geldi; fiat yetkililerinin mail adresi var ise buradaki arkadaşlar herkez 1 er adet sadece bizim organizasyonumuza gösteremediğiniz ilgiden dolayı size teşekkür ediyor ve sizi kınıyoruz diya mail atalım... Verin adresi ilk mail benden..............
Çok üzüldüm çokkk... YAZIKLAR OLSUN FIAT SANA........
Arkadaşlar tepki göstermek malesef sorun çözmez. Burada esasında bizim muhatabımız Fıat olmalı diyorum. Tofaşın en ufak ticari kaygısı yok ki. Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış. Bırakın firma desteğini filan da kendi çabamızla Büyük Türkiye buluşması için başka bir ortam hazırlayalım.
Ayrıca bu tür organizasyonlar tek yada çift kişi ile olmaz. Böyle org. lar ekip işidir. Çok olmasa da bir miktar mali kaynak gerekir. Yer ve org. amacı çok önemlidir. Uzun süreç gerektirir.
Aslan kardeşim Coşkun bu konuyu açtığında biz İzmir seyahatini yapıyorduk. Ben Türkiye buluşması için orada şahsi fikirlerimi tüm guruba söylemiş ve hatta Erdi kardeşime konu ile ilgili PM atmıştım. Döndüğümüzde konu açılmış olduğundan destek vermekle yetindik.
Tekrar ediyorum. Bırakın onu bunu, eğer birşeyler yapmak istiyorsanız fikirlerinizi söyleyin, "aklın yolu birdir" den yola çıkılarak birlikte güzel şeyler yapmaya çalışın.
Derim...!!!
Genede siz bilirsiniz.:D
bir araya gelmek için f1 gerekli değil.. sıkıntıya gerek yok Allah hepimizi bir araya getircek kadar can sağlığı versin... yazılanlardan bu duruma üzülen abilerim olduğunu anlıyorum... formula 1 olmaz başka buluşma olur..
Şu an için bireysel olarak nasıl hareket edeceğim belli değil.Bireysel olarak kimler gelecekse onlara takılırım diye düşünüyorum;ama sayı ve tribünü ayarlamak lazım eğer minik çapta hep beraber izlemek istersek.
Genel olarak,tabi istanbul park uzak olduğundan istanbul içi insanlara tuzlu olacaktır.Hele dışarıdan geleceklere daha da tuzlu olur(otel+yarışa ulaşım+bilet,otellerin bu zamandaki doluluk durumunu da biraz olsun düşünmek lazım her ne kadar seyirci sayısı az bile olsa,fiyatları tuzlu tutuyorlar ya o zamanda genellikle).Şu durumda ben diyorum ki başka türlü bir organizasyon yapalım.İstanbul içi-dışı olur fark etmez,müsait olduğum her dakika kontağımı açarım gelirim o mekana...
F1 ' in hiç önemi yok ben F1 ' i çok severim giderim hep ama o tarihte Forumumuzda buluşma olucaksa F1 ' e gitmem de bilet de almam . Buluşulcaksa hertürlü Bende UYARIM .
Bu tarih bana uymadığından katılamıyorum. Bilet fiyatlarıda çok uygun gözükmüyor. Katılımın az olma ihtimali yüksek Bunu başka bir tarihte İstanbul Ankara İzmir Bursa ya yakın bir yerde değişik aktiviteler yapılarak bu buluşma gerçekleştirirlebilir diye düşünüyorum.
Gene de siz bilirsiniz..
en faydalı kararda sanırım bu olacak mayıs ayıda zaten buluşma olarak yoğun geçti
izmir liler yorgun ankaralılar yorgun e bu hafta trakya var
istanbulda her zamanki gibi kış uykusuna devam ediyor
ileri bir tarihe daha iyi bir organizasyon y7aparak ama bu sefer kimseye güvenmeden
kendi çabalarımızla buluşma düzenlemeyi teklif ediyorum
bize bizden başka kimseden fayda yok
Bence bir havuz partisi düzenlenebilir ama hava nasıl olur bilmem havuza girilirmi acaba o tarihte on numara olur valla katılım listesi bu liste olursa mükemmel eglenilir bence bunu bir tartışalım derim sadece bir öneriydi düşünceleriniz neler arkadaşlar...
Sapanca maşukiye nede güzel olur varya..
Maşukiye de güzel yerler var hem kahvaltı için hem yemek için hem de uygun..Kahvaltı demlikle çay getirdiler 4 kişi için masada yer kalmadı kahvaltılıktan ve 15 tl tuttu tek kişi..Temiz hava , doğa vs vs...
Hazır herkes kendini ayarlamış ayın 30 un gelin gidelim maşukiye-sapancaya hıı ne dersiniz,nedersin çoşkun abi.
Şimdi şöyle bir ayrıntı var.30Mayıs ta kayıp olacaktı bence çünkü o gün AÖF sınavı var..Benim önerim 6 Haziran Pazar dır , katılımın yüksek olması keyifi artıracaktır.Hem Trakya buluşmasının üzerinden de 3 hafta geçmiş olur..
Saygılar...
Adaşım'a katılıyorum buluşma çok ters zamana denk gelmişti 6 haziran çok iyi olur...
aslında izmirin yaptığı gibi
tarih ile ilgili bir anket açıp belirleme yapabiliriz