arkadaslar selam uzun suredir konu acmiyordum kismet biraz tatsiz bir konuda konu acmakmis.cok aradim taradim sitemizi bosuna yeni konu acmimayim diye ama cevabimi bulamadim ve bu problemi yasayan kisiler de vardir diye yardimci olmak icin yeni konu actim.
problem ise su cd player im orjinal cd yi taktigimda hava sicak olsun soguk olsun hemen caliyor,sicak soguk dedim cunku bir gozlemim sonucu bu kaniya vardim arkadaslarim;sabah okula gitmek uzere arabama bindim ve kendi bilgisayarimdan yaptigim cd yi takiyorum 3 dakika falan bekliyorum calicak diye ama cd error diyor ve cd yi geri veriyor.bu problem 3-4 aydir gozume carpiyor.herneyse yola demav ediyorum 5 dakika sorra cd yi gene takiyorum gene calmiyor fakat biraz yol aldiktan yaklasik 15 dakika falan gectikden sora kendi yaptigim cd caliyor ilk baslarda da zorlaniyor ama caldiktan sonra sorunsuz calisiyor.bende o yuzden bunu soguk ile eslestirdim yanlismiyim sizce dusundum acaba dedim sogukdan dolayi cd okuma gozu buhu mu yapiyor da acaba ondan dolayi mi?
bu noktata sorum ise bu problemle karsi karsiya kalan var mi?kaldilarsa neler yaptilar?cd orjinal degil diye garanti kapasamindan degismez mi?(ama ilk baslarda caliyordu)
yardimlariniz icim simdiden tesekkurler.kazasiz surusler...
Yer imleri