bedede aynı sorun var sac baş yolduran tumunden hemde..arac 2007 model kac kere gittigi hatırlamıyorum servise yapılan işlem her seferinde aynı kapıyı içini soktukten sonra kapı kolunu cıkartıyorlar kolun çalişmasısını saglayan mekanızmada sadece bir tel var (bisikletlerin fren teli gibi) o teli duruma gore kendi etrafında bir veya iki tur arttırıyorlar. boylece teli daha gergin hale getiriyorlar.birde telin bagdıgın mekanızmalar bilastik oldugu için zamanla tel orayı kesiyor orayada yurdum insanının dahice buluşlarından bir barça plakalık pilastigi kesilip yapıştırılıyor.sorun geçi surtetle halolmuş oluyor boylece.. sonra tekrarlıyor tabiki..
bende gecen hafta daha fazla dayanadım bu sorunla uğraşmaya sılahlarımı kuşanıp servisi bastım durumun gayet cıttı oldugunun farkına varan servis personeline (gerci allah var ilgilendiler her seferinde) birden bire vahi geldi ve ellerine bir bülten ulaştıgımı bu durumla ilgili bir parca üretildigini söylediler ve o parcanın siparişini verdiler.su an beklemdeyim yani haber vericeklermiş...durum a göre sizleride haberdar ederim.eger bu seferde çözüm olmassa herlade sonunda buca ceza evinde olurum çamaşır ,sıgara falan getirirsiniz.(serviste katlıyan haberlerinden sonra) ... iyi forumlar