arkadaslar ben bilmiyorum bu lastiklerin uretildigi tarihi nerde yaziyor lastigin biri tarif edebebilir mi yada resimle gosterebilir mi?
arkadaslar ben bilmiyorum bu lastiklerin uretildigi tarihi nerde yaziyor lastigin biri tarif edebebilir mi yada resimle gosterebilir mi?
Forever DJ Tiestooooooooooooooo...absolutely Trance dj in the universe...
Lastiklerde önler arkaya ya da arkalar öne takılırken de lastiğin dönüş yönüne dikkat edilmeli..
Belirli bir süre kullanılan lastikte teller bir yöne doğru şekillenir eğer aynı lastiği dönüş yönü tersine takarsanız tellere daha fazla güç biner ve kopmalar yaşanır...
Sonuçta aracınız lastikler sebebi ile vibrasyona başlar...Lastik yanaklarında çatlaklar oluşur...
Hepsi başıma geldi...Üstelik aracımın lastik yer değişimini Ağaçlı yol Bornova'daki Renault Ege bölge ana servisi yapmıştı...Arkaya oturan bir arkadaşım senin araba arkayı sallıyor demişti...Lastikleri kontrol ettirmeye gittiğim lastikçi anlatmıştı durumu...Çatlakları farkeder farketmez de 4 lastiği değiştirmiştim...
Daha önce de yazdm ama hatırlatmakta fayda var...
Konu batuhann80 tarafından (27/12/2008 Saat 12:58 ) değiştirilmiştir. Sebep: ekleme
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri