19 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Xenon

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #14
    sinan sarı
    sarisinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    06/03/2008
    Yaş
    35
    Mesajlar
    165
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    :(
    Edilen teşekkür: 19

    Standart

    ya tabi 8000kelvin xenon görünüs acısından iyidir.ama lümen degeri düsüyo buda görüsü etkiliyo bi önceki mesajda dedigim gibi bu zamana kadar 6000k,8000k 10000k,kullandım daha dogrusu babamın arabasında enistemin arabasında falan wardı.harbiden yagmurlu hawalarda görüsünüs acık bi sekilde düsüyo ama tabi sizin seciminiz ben olsam 6000k tercih ederim..ama eger 8000k falan kullanıcaksanız bence hem sislere hemde farlara koyarsanız daha ii olur.hem görünüs cok güzel olur baya dikkat ceker hemde yol daha net görülür.

    merceksiz xenon takıyosanız 6000k biraz sarı gibi oluyo ama mercekle harbiden on numara oluyo ben polis hakkında duymustum öle bi uyarı oldugunu diger forumda arkadaslar bahsediyodu bundan.xenon kullanıyosanız mercekli olucakmıs bide mercek olursa far yıkama sistemi olucakmıs o zaman yasak diilmis.
    Konu ABNEW tarafından (12/11/2008 Saat 18:13 ) değiştirilmiştir.

Benzer Konular

  1. xenon xenon dediniz fotolarr
    Nokta. tarafından Üye Garajı forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 30
    Son Mesaj: 18/06/2012, 19:38
  2. Xenon & bi xenon fark?
    okn53 tarafından Modifiye forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 20/04/2010, 11:54
  3. xenon,bi-xenon,mercekler
    torocado tarafından Görsel modifikasyon forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 14
    Son Mesaj: 25/01/2008, 21:25
  4. Xenon far
    Turq tarafından Görsel modifikasyon forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 21
    Son Mesaj: 18/07/2007, 14:55

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Xenon Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com