merhaba halil bey ,
garaj bölümünde inceledim aracınızı yan şeritler çok güzel olmuş... abarth logosu biraz daha küçük de olabilirdi , gerçi zevk meselesi... yine de hoş olmuş
aslında sizin yan şeritler gibi kaputta da kullanabilirim ... ölçüp biçip keserek.... kusura bakmayın bu konularda ( şerit , folyo vss vss ) biraz bilgisizim.... bunları dizayn vs reklamcılar mı yapıyor..... yapıştırıcının kalitesi nedir ? çıkartırken boyaya zarar verir mi vs gibi sizin de vereceğiniz yanıtlar olursa sevinirim...
hepimize kazasız belasız sürüşler dileği ile...
Öncelikle teşekkür ederim.
Bunu yaptırdıgımız yer bildigimiz reklamcı,
İşleri zaten araç kaplama idi çogunlukla, normal ufak reklamcılar ugraşmak istemedi.
Kendin yapmaya hiç ugraşma bence, git istedigin şekli söyle yada bir resim götür bırak çizsin ertesi gün araçı götür boyunu ölçüp hemen makina ile o boyutta çıkartıp yapıştırıyor.
Çıkartırken reklamcıya götürüp çıkartırsan bir sorun olmaz, onlar bir sıvı ve ısıtıcı ile düzgün birşekilde çıkartıyor.
Tek sorun belli bir süre sonra çıkartınca arada boya farkı olurmu güneş nedeni ile, reklamcı olmayacagını söledi ama tabiki ikna olmadım.
Eski araçımda sag arka tarafa alışveriş sepeti nedeniyle tam çizginin oldugu yerde göçük oluşmuştu, auto king vakumla çekilemeyecegini söledi çizgide olması nedeni ile bende senin gibi bir yöntemi kullanmıştım. Sag tarafdaki playboya dikkatli bakarsanız ortada bir hava kaparcıgı var altı boş
Burada bakabilirsin.
https://forum.grandepuntotr.com/174582-post59.html
Konu halilim tarafından (10/01/2009 Saat 23:27 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri