geçen sene bende (2007 de) 175-65-15 lastiklerimin yerine michelin alpin a-3 185-60-15 lastikleri aldım.. yani sende aynen benim yaptığım işi yapmışsın. kardeş o lastikleri hiç sıkıntı çekmeden kullanacaksın inşallah.. pek çok memnun kaldım o lastiklerden.. bendeki araçla gelen lastikler dunlop.. onlardan yazın bile hiç memnun değilim.. ben bu kasımda lastiklerimi tekrar takıcam ve artık yazında hiç çıkarmıcam.. yazın yazık olur deme valla kıyıcam michelinlere.. geçen kış michelinlerin performansını görünce onları sabırsızlıkla bekliyorum.. kasım olsun onlara kavuşucam.. dunloplarla fren yapmaya bile korkuyorum.. hem araç daha oturaklı oluyor. hemde kışlık olmasına rağmen daha sezsiz.. birde balans ayarları çok iyi direksiyon pırıl pırıl oluyor. eski dunloplara ne kadar iyi balans yapsanda çok küçük pürüzler kalıyor. ama aldığın lastikler her şartta ve konumda seni çok memnun edecek buna emin ool.. ben bir ara michelinleri yağmurlu havada denedim şıkıştırdım banamısın demedi.. o hareketleri eski dunlopla yapsam bilmem neler olurdu herhalde..
neyse güzel şeçim yapmışsın. kullanıncada sende görüceksin.. tek eksi yönü kilometre saatin 100 km yi gösterirken gerçek hızın 99.1 km olucak hepsi o...
Yer imleri