Alıntı gurik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar hepinize sevgi ve selamlarımı yolluyorum. Sorununuza hemen bir yanıt vereyim ki içiniz rahatlasın. Bu ses elektrohidrolik sistemin devreye girmesinden ve ara ara kendini test etmesinden kaynaklanıyor. Zira city fonksiyonunda bu sesin daha çok duyulması da bu yüzden. Sabahları artan ses düzeyi ise metelin soguk ve genleşme direncinin artmasından kaynaklanıyor. Araç ısındıkça ses düzeyi düşüşe geçiyooor. Bu bilgileri işine çok önem veren bir servis mekanikeri bana arabayı teslim ederken anlattı. Araştırdım ikna oldum ve sizinle paylaşıyorum. Özetle arabada bir sorun yok. Tamamen teknolojik bir zorunluluk. Tekrar sevgiler. Tabi tıkırtı burcu konusu bundan farklı bir sorun.
herkese Selamlar,
Gurik eğer direksiyonu çevirirken gelen takırtılar bir problem değilse benim arabamda şaun bir problem var 8M çünkü 2 defa ısrarlı bir şekilde gidip Beylikdüzü Birmotta halletirdim o sesleri. Benim direksiyonda gelen sesler ve daha önceki binmiş olduğum GP'lerdki sesler daha çok direksiyon içinde sanki bir kablo kısa konmuşta o tur esnasında yerindeki yuvada dumayarak çıkıyor gibiydi.
Umarım herşey benim tahmin ettiğim gibidir yoksa servise tekrar gidip o sesin geri gelmesini istemek zorunda olmakta bayağı bir komik olacaktır sanırım

herkese iyi seneler ve iyi bayramlar diliyorum