yol sesini en iyi giderebilecek çözüm ziebart'ın ses yalıtım sistemidir.Onun dışında Nokian marka lastik düşünebilirsin.
Printable View
yol sesini en iyi giderebilecek çözüm ziebart'ın ses yalıtım sistemidir.Onun dışında Nokian marka lastik düşünebilirsin.
Bugün michelin energy saver aldım 195/60/15 yol sesi diye bişey kalmadı arabada,aracın vibrasyon kaynaklı trim sesleride azaldı ve dreksiyonda rahatladı,eski aracımdada michelin kullanıyordum. herkese tavsiye ediyorum konfor ve yol tutuş bunların yanınada nokian a göre ekonomi michelin de
michelin energy'i ve dunlop sp 3000 şiddetle tavsiye ederim
ben michelin energy kullanıyorum yinede yol sesi baya geliyor en iisi aracın altına izalasyon yaptırmak
Ben sıfır almadan önce 2.el in birine binip vazgeçtim o araba da acayip ses vardı. Sese rağmen puntodan vazgeçmedim 0 aldım ama çokta rahatsız edici bir ses yok yol çok çok kötü olmadıkça. Belki araçtan araca değişiyordur.
continental premium contact 2 kullanıyorum aracımda yeni aldım ve ses olarakta performans olarakta geyet memnunum kaliteli bi lastik markası ve fiyat olarakta gayet uygun tavsiye ederim
Demi yani kürşat bey çok yol aldiniz o arabaylan ben bilirim
Dunlop sp01 yada sp3000 performans lastiği olarakta sp9000 öneririm fiyatları biraz tuzlu olabilir ama tadları çok güzel