Alıntı mustafaf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
o arka camın ordakı sızıntı bnm arabadada var.hemde arka camın tam ortasından asagı suzuluyor bıkac damla.arabayı yıkıyorum kurutuyorum.tam bınıyorum arabaya dıkız aynasından bır bakıyorum su sızmıs.sımdıye kadar cok fazla sorun etmemıstım ama.kıs yaklasıyor.bende bı servıse gostersem ıyı olacak sanırım...

osızıntı 2 sekılde oluyor..ikisde basıma geldiği için biliorum..
1.arka bagajdaki antenin hemen altındakı fren lambasının dibinden su alıyor olabilkir..
2. aracı basınclı su ile yıkadıktan sonra sonra bagajın alt tarafında sagda ve solda iki adet delık var ordan basınçla gelen su kaputun içinde birikiyor..sğzde aracı temizlemek için bagajı kaldırdıgınızda camın iç tarafından asağı suzuluyor şimdi sizin dıkkat etmenız gereken aracı yıkayın veya yıkatın ama bagajı hiö bi sekılde kaldırmayın eger su sızıntısı varsa fren lambasının ordandır eger oyle yaptıgınızda akmıyosa sorun 2. yazdığım olaydır bendede hala mevcut aslında tum GP larda olan bi sorun ..
hatta sorun değil de uretim hatalarından biri ..
sonradan ogrendiğim bi bilgiyi paylasım sizinle
o kaputun altındakı delikler arka camda kısın olusan su buharının akması için yspılmışş.kullananlar bilir sahınlerde ve doğanlarda hatta kartallarda bile vardı bagajın sağında ve solunda kaputun içine 2 adet boru girer di ve zamanla su dolardıı o suda aynene camın buharından ve asağa suzuelen su dur arkadaşlar...