10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 0 araçta yağ değişimi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Emre @
    ekorkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18/05/2007
    Yaş
    47
    Mesajlar
    1.005
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 437

    Standart

    GP lerimizde fabrikaskon olarak doldurulan ilk yağ, normal kabul edilecek sınırın "EN ALTINDA" koyuluyor. 2 tane GP miz var ikisinde de durum bu şekildeydi. Ayrıca bu konulabilecek normal kabul edilen en alt sınır olayını serviste de teyid ettim, kendileri de kabul ettiler. Hele ki T-JET de 20 binde bakıma çağırıyorlar ki, yeni motorun da bir miktar eksilteceğini hesaba katarsanız, daha 8-10 binde arabanın yağı nominal değerin de altına inecektir.
    Arabanın yağ çubuğunu çekin bakın. Nominal kabul edilen en dip ve en üst sınırlar vardır. Normalde yağ değişiminde bunu nominalin en üstüne kadar koyuyorlar. Ama fabrikasyon olarak nominalin en alt seviyesinde geliyor. Para sizin mal sizin, isterseniz yağına hiç bakmadan binin nasıl olsa "tam koymuştur FIAT". Bana sadece 2 arabamızda da gördüğüm, en dipte yağ seviyesini size hatırlatması kalmış.

    Şimdiden aracınız hayırlı olsun.

  2. Bu mesaj için teşekkür edenler:


Benzer Konular

  1. Araçta Titreme ve Ses
    kursadd tarafından Araç Bakımı ve Temizlik forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 20
    Son Mesaj: 02/03/2015, 19:57
  2. Araçta Silkeleme
    ktpunto tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 06/11/2011, 15:42
  3. araçta titreme
    msb tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 04/11/2011, 23:44
  4. Bu Araçta ESP var mı? Yardım!!!
    fawori tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 22
    Son Mesaj: 10/11/2010, 19:28
  5. Araçta tık yok
    Bluenipper tarafından Teknik Yardım forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 13/10/2010, 13:10

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com