Biraz bekleyelim bence Koray.Ben birkaç önemsiz şikayet duydum ama tabi Bravo bir üst sınıf araç.Umarım aynı problemleri çıkartmaz.Ancak dediğim gibi GP da şu anda kronik bir problem olmaması gerekiyor...
Printable View
yok abı degıstırme felan yapmıyorlar :ohmy0000: yarın sabah ıcın randevu aldım.metal aksamlar sokulup boyanacakmıs :S:S:S
sımdı geldım servısten boyamıslar.ılk gunku gıbı olmus valla :D Fatıh Abı, o ondekı plastık aksamıda degıstırecekler.sıparıs verdıler parcayı.gelınce o da degısecek.yapıstırmayla felan kurtulmaz bu dedıler :D:D
sağ ön kapı dan ve sağ emniyet kemer tokasından gelen ses (birde yol sesi) beni sinir ediyo yaaa...
Yumuşak hamurlu lastikler ve iyi bir yalıtımla yol sesi kolayca azaltılabilir.Ancak şahsi fikrim, standart GP ların sınıf ortalamalarında içeriye yol sesi aldığı...
arkadaşlar geçen gun kırklareline gittim geldim yol boştu bir sure 190 la gittim (başka kaçmadı bebekim) :) sesler geldi takır takır baktım sol on davlumbazın yarısı kopmuş bu da kronik midir? garanti karşılar mı yoksa cepten mi halledeceğiz, şimdiden tskler cevap veren arkadaşlara, daha once işlendiyse ozur dilerim vaktim olmadığı için arayamadım .
Garanti karşılar Uğur. Buraya bir bak.
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...ka-okuyun.html
Garanti karşılamıyor arkadaşlar. Araya birşeyi girmiş, lastik arasında sıkışmış ve davlumbaz parçalanmış. Benim de ön solda ufak bir delik var ama öyle biniyorum şu anda. Ankara' da karşılar diyen varsa gidelim karşılatalım madem.
Bence de garantiden karşılanma ihtimali çok düşük.Davlumbaza gelen bir cisimle kırılmıştır denir serviste.Zaten bağlantı yerleri çok kuvvetli değil davlumbazların, geçmiş olsun..
puntonun bu arızaları fazla mı duyuldu ne??Bugün satışlara baktım da sınıfında 8. olmuş...
1-Corsa 2-Fiesta 3-Getz 4-Clio 5-207 6-Polo 7-Yaris 8-punto
punto yaristen getzden bile az satıyor yaw
olsun ben yinede hepsinden çok gp görüyom sokaklarda çeşit çeşit renk renk :D
olsun ben yinede hepsinden çok gp görüyom sokaklarda çeşit çeşit renk renk
ayen katılıyorum
diğerlerini görmezden geliyoruz da ondan :D
bencede garanti karsılamalı tas gelmis vs gibi bir bahane bulmamalı davlumaza tas su mıcır gelecek sekilde imal edilmeli, bana ha davlumbaza tas gelmiş demiş ha sen bu arabayla yola cıkıp gezmişsin demiş aynı şey :)
Uğur servise ve fiat merkeze bastırırsan değiştirebilirsin garantiden örnek ben :D:D gerçi ben bişey yapmadım merkez servis halletti sağolsunlar
arkadaşlar merhaba. arabalarımızda bazı proplemlerin olduğu bir gerçek bana göre sanki biraz aceleye getirilmiş gibi geliyor. bu arabalar italyada fıat en son teknolojik fabrikası olan melfi 'de üretiliyor. iç ve dış kesimlerine baktığımızda parçaları sanki robotlar değilde elle birleştirmişler gibi. plastik kalitesi belli (berbat ötesi). fakat bu işin püf noktası şu arkadaşlar. fıat çatısı altında bildiğiniz gibi alfa, lancıa gibi modellerde var. onların kalitesi belli. bizim bütün isteklerimizi grandeye koyarsa alfaları kime satacakalar.bu paraya bu araba. ben yinede puntomu seviyorum. selamlar- saygılar.