Alıntı ekorkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben kaldırıldığından emin değilim açıkçası. Hala bir yazım hatası olduğunu düşünüyorum. Birisi alsın da 90 lık öğrenelim gerçekten kaldırılmış mı. Ayrıca arabamdaki en beğendiğim şeydir belki de 6 vitesli şanzuman. 5 lerle kıyaslanmayacak kadar sorunsuz ve güçlü bir şanzuman. 5 200 nm anca çekerken, 6 nın nominal tork inputu 230 nm. Hep genelde 5 vitesli arkadaşlarda var yürürken 1 e takamama sorunu ama ben motoru patlatmayacağım her an 1 e takabiliyorum tereyağ gibi. Yine 5 lerde var cartlama problemi 6 da yok. 5 lerin vites yolları belli değil, ortada langır lungur sallanıyor, 6 lar çok net tak tak geçiyor. Ayrıca 2000 devirde 110 a yakın bir süratte kafa şişmeden ilerliyorsunuz uzun yolda. Kaldırdılarsa benim için o arabayı satın almama sebebi bile olabilir. Eğer düz vitesli bir arabam olacaksa bundan sonra, kesinlikle 6 istiyorum.
Kesinlikle sana katiliyorum Emre. 5 vitesli sanzimanlarda sanki bosluk var gibi, ustelik geri vitese gecis sorun. Ben otomatik 90hp bakiyordum, belki yenilerim aracimi diye dusunuyordum, ama simdi tereddutluyum, ayni motor corsa ve astra'da 6 vites, ustelik bu ara astra'da deli bir indirim var. Ama aksam pencereden GP'me baktigimda o kadar guzel gorunuyor ki,neyse, herkese selamlar