Alıntı bahabay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ali kemal kardeş
garajda bahabay rumuzunda benim puntonun fotoğraflarını görebilirsin kulaktan dolma bilgi vermediğimi aractaki jantlardan ve lasdtiklerden görmüş olursun.kitapcıkta takılabilir dediği doğru ama bu lastik ve jantları aracında kullanmak istersen 175 kilometreden fazlasını kadranında görmen cok zor olur.ben arabamla 2 yıldır uzun yola gidiyorum ve fotodaki jantlara her türlü lastiği denedim.benim araç 75 lik active kardeşiminki multijet ve jant ve lastikleri onun arabasındada kullandım ve performans acısından vasat bi veri aldım.takılmaz demiyorum sadece hantal ve vasat bi arac kullanırsın diyorum.ilgi ve alakana teşekkürler.
"performans daha iyi yakıtta ise hiç bir sorun yok.daha az yaktığını bile söyleyebilirim çünkü bu jant ve lastiğin ağırlığı orjinalinden yaklaşık yarım kilogram daha az.virajlara girişteki rahatlığı tahmin edersiniz sanırım"

garajda jantı taktırdıkdan sonraki yorumun bu
sanırım kullandıkça fikirlerin değişmiş

17 jant takanların bir çoğu taktırdıktan sonra bir süre memnuniyetlerini belirtirken, uzun vadede jantları satarak, türkiye şartlarına uygun olmadığı söylüyorlar