195 45 16 grande için uygun değil midir?Bende böyle bi soru sormak istiyorum yanıtlarsanız sevinirim....
saol alper valla ıcıme su serptın.ya arkadas servıste ucuz degılkı orjınal jantları.1200 ytl ye 17" orta kalıtede 4 jant ve lastık alınabılıyor.ama servıs 1200ytl ye 16" jant verıyor sadece.orjınal jantlar arasında bnm ııstedıgımın lastıklerıyle beraber fıyatı 2400ytl buluyordu.kullananlar sorun yasamadıysa daha fazla para vermeye gerek yok...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
195 45 16 grande için uygun değil midir?Bende böyle bi soru sormak istiyorum yanıtlarsanız sevinirim....
Orijinal lastiklerin ölçüsü 195 55 16'' olduğu için sizin lastiklerinizin yuvarlanma uzunluğu daha kısa.Dolayısıyla bir miktar konfor azlığı ve hız hatası olacaktır.Yalnız yol tutuş, performans ve yakıt tüketimine katkısı olabilir.Tabi tüm bunların hissedilmesi zor...
1.3 multijet almayı düşünüyorum 2.elde ama takdir edersiniz ki lastiklerde kapak oluo(175 65 15 di sanırım) o yüzden jant lastik seçimlerinde bu ölçü iyi olur diye üdşünmüştüm ama 50-55 yanak daha uygun olur heralde![]()
sizin tavsiyeniz nasıl bir jant ve lastik seçimi olur.???
saol kardeşim eyw..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri