Çözmedim arkadaşlar. Servise klima kompresörüm geldi, onu bile değiştirecek vaktim yok. Bu tıkırtı olayını da duymuyorum son 1 haftadır nedense.
Benim kompresör işi de 2 hafta sonrasına kaldı. O işi takip eden Ustam da izne çıkmış. Konuyu bilen birisi olmadan da değişim yapmak istemiyorum.
bende de tamamen aynı sorun vardı yukarda bir arkadaş yazmış ama ben de çözümü yazayım
Sol kapıdan çok ses geliyordu. Forumda araştırırken "ozz " nickli Osman arkadaşımızın tavsiyesine uydum. Kapı dilinin geçtiği araç üzerindeki geçtiği içi boş demir parçasını elektrikçi bantı ile sordum güzelce kapladım kısaca ses kesildi
Dikkatli dinlediğimde sağ kapıdan da çok daha az bir ses geliyor onu da en kısa zamanda yapacağım 1 dklık bir işlem ile kendiniz çözebiliyorsunuz
05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)
ön göğüsten gelen 2000 - 2500 devir civarında ayak gazdan çekildikten sonra, aracın içi soğukken gelen zırıltı sesi beni deli edecek. sökmeyede vaktim yok ön paneli.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri