Bagajda priz olması gerekiyor fakat hillholderın olması için konfor paketinin olması gerekiyor araçta...
2006 model emotion 1,3 90bg aracım war.aracımda bagajda orjinalden bas koltuktada elektrikli bel desteği war bu paketin içinde bagajda priz olması gerekmiyo mu ayrıyetten?vede bnim aracım full olmasına rağmen hillholder neden yok şimdiden herkese teşekkürler
Bagajda priz olması gerekiyor fakat hillholderın olması için konfor paketinin olması gerekiyor araçta...
Fiat Grande Punto StarJet Emotion 1.4 16V 95Bg
elektrikli bel destekli koltuk konfor paketinde deil mi
Emotion da standart diye hatırlıyorum.Benim aracımda Emotion ve elektrikli bel destekli koltuk,bagajda priz ve kolçak var bende...
koçak ve bel destekli koltuk war ama priz kayıp bnde hillholderda yok hillholderın olmayışı sanki tek kapılarda yoktu öle bi muhabbet olduğunu hatırlıorum ama emin deilim ve kullanıcı kitabını aracın nerden bulabilirim bndeki ingilizce türkçesi yok
Priz, bagajı açınca sol tarafta kalıyor.Ufak kapağı var hatta.İyice bir bak derim...
düzeltelim hillholder la konfor paketinin alakası yoktur. güvenlik paketine dahildi eskiden.
o zaman bnde hillholder standart deil vede yok
2006 modellerde standart değildi. O zamanlar, "güvenlik paketi" dahilindeydi. 2008'den itibaren, standart yaptılar...![]()
anladım teşekkür ediorum ilgilenen herkese
Bende de konfot paketi var, benimkinde arka park sensörü bagaj prizi elektrikli sürücü koltuğu ve kolçak var.. bi de elektrikli arka cam olsa süper olurmuş : )
Bu arada ben konfor paketi ile güvenlik paketini karıştırmışım.Düzeltmeler için teşekkürler...
park sensörü bndede war prizede dikkatlice tekrar bakıcam
Bagajı açınca sağ tarafta kalıyo hemen. Kapağı var çakmak zamazingosunun aynısı..
Sağda değil yahu priz solda...
Aa doğru solKusura bakma
![]()
yok kesinlikle bnde priz unutttular heralde![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri