daha önce kullandığım araçlarda yan kolonlarda yukarı aşağı kemer boyu ayarı vardı punto da yok eşimin boğazına geliyor rahatsız ediyor bu konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum ne yapabilirim ,teşekkürler
daha önce kullandığım araçlarda yan kolonlarda yukarı aşağı kemer boyu ayarı vardı punto da yok eşimin boğazına geliyor rahatsız ediyor bu konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum ne yapabilirim ,teşekkürler
Koltuğu yükseltebilirsiniz diye düşünüyorum. Yükseklik ayarı ve koltuğun eğim ayarıyla bir nebze rahatlatılabilir bu durum.
minder kullanın faydalı olur
Valla ben yazıdan Hüseyin Bey' in eşinin şöför koltuğundaki durumunu anladım. Yan yolcu koltuğunun tabi ki yükseklik ayarı yok.
aracı kullandığı zaman problem yok koltuğu yükseltiyor ben kullandığımda sağ tarafa oturuyor problemi o zaman yaşıyor
Yanlis anlamayin lutfen, boy kac acaba? 1.50m 'den daha az ise, buna tek cozumun arka koltuga oturmak oldugunu kabul etmek gerekebilir. Ic kabin dizayni yapilirken, asgari ve azami bir ortalama boy olcusu kabul edilir (ki genel olarak bu deger ortalama 1.70 m dir) ve ona gore diger parametreler sekillenir ( ayak boyu, kol mesafesi, koltuk hareket kursu, sirtlik acisi vb..). Ancak, bu segmentteki bir arac icin, kemer yukseklik ayari bulunmamasi elbette bir maliyet kaygisidir kanaatindeyim.
1.3 MJ Act 75 HP, 5 lt/100km
Fiat gereksiz yere kaygı yaşıyor, parası neyse verirdik sorun değil![]()
GP in mirror is faster than they appear !
GP in mirror is faster than they appear !
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri