Alıntı ms777 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben bazı parçalarının fiyatlarını biliyorum ve cidden çok fazla, örneğin honda civicin ön cam krikosunun fiyatı 600 ytl idi o zamanlar bizim meganenın ön cam krikosu 90 ytl civarlarındaydı, hondanın kalitesine bir şey söylemiyorum 5 senede garanti veriyor ama seninde belirtiğin gibi ufak bir kaza yapsan baya bir masraf çıkartır, ben yaşadığım yerde insanların nasıl sürdüklerini biliyorum kendim dikkatli olsamda başkası gelip vurabiliyor, bu faktörde göz önüne alınmalı.
işte abi kaskoda bu yuzden var ) Ha ufak tefek carpmalar icinde soyleyecegim biriki sey var. İki sene once arkadan bir citroen saxo carptı arac resmen one dogru zıpladı arkaya gittigimde gordugum ilk manzara saxonun tampon dusmus farın biri kırıktı kendi aracımda tamponun bir klipsini yerine oturttum, cok dikatli bakıldıgında vernikte ince bir cizik var, gecen yaz bir marea mı albeamı hatırlamıyorum aniden durunca kafam ii diildi duramadım frene dahi basamadım cok saglam patlattım bunun tampon klipslimi bilmiyorum yanlardan patladı bir tarafı asagı dustu, polis ceza kesmesin ne duruosun zırt die dedim adam aldı basını kaçtı halbuki suclu bendim ) neyse ha benim araca geleyim plaka metal oldugu icin kendini toplayamamış elimle duzelttim onde yine hicbir boyama cilalama islemi yapılmadı cunki hicbisey yok ) civice carpısan araba demeye basladım bence bu tur carpmalar dusunulmus ve tamponların ici buna gore yapılmıs boyası vernigi buna gore atılmış.