bende yazıp duruyorum kımsenın salladıgı yokkı
neysee cıkıyorum ben ..!
vadi ışık yanıp sonuyomu yoksa dırek hep sarımı yanıyo benım bıldıgım 50 km yol yaparsın yazdıktan sonra yanı 50 km altınnı gostermıyo ama dıbe ındıkten sonra ne kadar daha gıdersın bılmıyorum ama bence yanıp sonme olayı yok bunu hıc deneyen oldumu acaba![]()
bende yazıp duruyorum kımsenın salladıgı yokkı
neysee cıkıyorum ben ..!
Bende şimdiye kadar şık yanıp sönmedi. Şöyle oluyor; İlkinde ışık yanıyor sonra bi 50km gidince low fuel diyor ve yol bilgisayarı ötüyor.Bukadar.
Ayrıca sabırlı olalım. İllaki bu işi bilen arkadaşlar konuyu görünce yazarlar. Sallamama durumu yok ortada..
sorun abi bana ben bi kere benzin bitti diye yolda kaldım bekliyorum sorularınızı![]()
Adamlara makara konusu olmuştum yaw ne oldu diye sordu adamın teki bende benzin bitti dedim eski araba ya ondandır diyo ..
Sabirli Olalim Da..
Neysee..
Benim Arac Active 1.4 Bendeki Yolbilgisayrinda Otmuyo Bisey Sadece 50 Km Kaldi Yazisindan Sonra --- Ibaresi Beliriyo O Kadar.peki Bizimkilerdedemi Isik Yandiktan Sonra 7 Lt Kaliyo Yoksa Denemekmi Lazim Degisiyosa
Dizeller mazot bitince bir daha çalışmıyor.
benim ışık yanınca bende de bişeyler yanıp sönmeye başlıyor. Dünyam kararıyor. Aldığım benzine değil de ödediğim deve yüküyle vergiye kızıyorum. Kendimi yolunacak kaz gibi görüyorum dikiz aynasında.![]()
![]()
Arkadaşlar yakıt paralarından şikayetçiyseniz hep aynı miktar doldurun
Benim focusum varken hep 50 ytl doldururdum. Zamlarda sanki etklilenmiyomuş gibi olurdum. Kendimi kandırıyodum yani ama işe yarıyor...
benim sorum şu sarı yanıyor lamba daha sonra kırmızıya dönüyormuş ve daha sonra yanıp sönüyormuş yanıp söndükten sonra kaç km civarı gider ortalama ?şimdiden teşekkürler...
bende hiç öyle bişey olmuyo sarı yanmıyo yada kırmızı yanıp sönmüyo ben anlamadım walla bende sadece rezerv bölgesine gelince kırmızı yanıyo ve benzin bitene kadar da aynı şekilde öyle kırmızı yanmaya devam ediyor yanıp sönmüyor lamba...(bir keresinde istemeden de olsa bitirmiştim benzini tamamen yani ordan biliyorum)
konuLar birLeştiriLdi.
sarı Lamba'nın kırmızıya döndügünü hiç görmedim. sadece sarı oLarak yanıyor. yoL biLgisayarından uyarı ve sesLi ikaz geLiyor o kadar.
sarı ışık yandıktan sonra ortaLama 7Lt benzin var demek, şehir içi ortaLama 7Lt. yaksan 100km eder. yine de max 70km vs. gibi düşünmek en güzeLi.![]()
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
valla ben de sarı yanıyor kalıyor o kadar. fazla da zorlamadım. birkaç konuya açıklık getirim. arabanın ne kadar gideceği sizin kullanımıza bağlı direk. kırmızı bölgeye ilk geldiğinde 100km gider benim hesabıma göre. uzun yolda artar. şehir içinde azalır. sürüşe göre de değişir. mazot pompası benzin pompasına göre pahalı. 1 milyarlık alet olduğunu hatırlıyorum ama hemen şunu da belirtim. ben palio mun benzin pompasını yemiştim. demek istediğim benzinleri de çok dipte sürmek pompa yemeye yol açabilir. dizeller hava yapabilir doğrudur. ama yeni teknolojide önlediler felan diyorlar. fakat hiç denemedim. hava yapınca nasıl çalıştırmak gerek ben de bilmiyorum. çağrı merkezini aramak şart oluyor mu, ben olsam arar fatih ustaya sorarım![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri