45 ytl verecegime 4 metre yurur kapatırım kapıyı yaw45 ytl kac L mazot ediyikiii
)
gecen yaz arabamı servise bıraktım ve otomatik cam modulu taktırmak istedim ( MERKEZİ KİLİDİ KAPADIĞIMDA CAMLAR AÇIK İSE OTOMATİK OLARAK KAPANMASI İÇİN )servis ilk başta montaj dahil 45 ytl fiyat vermişti.daha sonra "kabloları kesmek gerekir,o yüzden tavsiye etmiyoruz "dedi.otomatik cam modulu taktıran var mı merak ettim.
45 ytl verecegime 4 metre yurur kapatırım kapıyı yaw45 ytl kac L mazot ediyikiii
)
Benim araçta var. Çok kullanışlı camları yukarı kaldırmak için rolantide bekleyip zahmet etmiyorum. Kapıyı kilitleyince kendi kapatıyo.Tavsiye ederim
evt kullanışlı bişey ama,eger aracı değiştiriseniz ve yeni aracınızda bu ozellik yoksa basınız baya ağrır![]()
güzel bi özellik ben de yaptırmayı düşünebilirim eğer elektrik aksamda sorun yaşanmayacaksa.
emotionların sadece 5 kapılılarında war,benimki 3 kapılı malesef yok![]()
GP ler de otomatik olarak cam kapatma dugmesı calıstığında sıkışma modunda camı geri atma diye bir özellik yok cam tekrar düğmeye basana kadar yukarı kalkmaya devam ediyorr.. nereden mi biliyorum elim yanlışlıkla düğme üzerinde iken kafam cama sıkıştı da![]()
eski puntoda bile vardı bu özellik bre. hey yavrum hey. emo larda basılı tutmak gerekiyor diye biliyorum.
Evet kumandada düğmelere basılı tutunca kapanıyor ancak arkadaşların bahsettiği özellik farklı anladığım kadarıyla. Onlar kumandayla kapılar kilitlenince açık camların otomatik olarak kapanmasından bahsediyorlar.
Birde arkadaşlar sürücü tarafındaki cam kilidi sadece arka camları mı kilitliyor yoksa ön yolcu tarafını da kilitliyor mu? Yeni farkettim. Benim aracımda ön yolcu tarafını kilitlemiyor. Önceki aracımda cam kilidi sürücü hariç tüm camları kilitliyordu. Emin olmak istiyorum. Bir arıza varsa hemen yaptıralım.
Konu makineman tarafından (23/05/2008 Saat 16:25 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ekleme
dynamiklerde otomatik cam kapama (kumandadan) varmı ? Ki?
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
Dynamic versiyonlarda yok arkadaşlar...![]()
Bence elektrik aksamıyla hiç uğraştırmayın 45 ytl fiyatı az bile vermişler de aracınız garantili olduğu için ileride elektrik aksamından kaynaklanan bir sıkıntı olduğunda bu extra durum yüzünden basınız agrıyabilir..çünkü servis "tavsiye etmiyoruz" cümlesini kullandıysa sorumluluk bizden gitti demektir bu..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri