güzel hortlatırım![]()
hortlatmışsınız 2008 den kalma konuyu
o zaman bende şu ürünü almayı düşünüyorum, tavsiye edermisiniz ?
Hepsiburada.com : ModaCar 5000 ML Antifirizli Cam Suyu Deterjanlı,Buz Çözücü 99m0036 | Oto Aksesuar
içme suyu koymak istemiyorum, dediğiniz gibi kireçlenme oluyor ve silecekler rahat kaymıyor camda. bu ürün uygunsa alacağım.
"Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer, içsende tükenir, içmesende..." Neyzen TEVFİK
Grande Punto 1.4 / 77hp / S&S / E5 / Dualogic / 2011 - Beyaz
güzel hortlatırım![]()
metrodan 5 lt cam suyu alırım (özellikle mango kokulu)19 lt damacanaya bosaltırım..sonra uzerını suyla tamamlrım...bittikçe ordan arac deposuna eklerım ortalama 6 ayda bır biter damacana tekrar aynı sekılde alır kullanırım..bukadar basıt ..
onrky
1.4 starjet 95hp
konu açılmışken sorayım dedim. cam suyunun kokusu içeri çok fazla geliyor arkadaşlar su sıkınca cama. sizce bu normal bi durum mu? her seferinde hava dolaşımını açıyorum su sıkacağım zaman yoksa arabanın içi alkol kokuyo![]()
zaten ucuz birşey bundan da kaçılmaz diye düşünüyorum!!
hepsiburada.com u takip edin..çok uygun fiyata hatta oto aksesuar ürünleri yanında bedavaya veriyorlar..modacar ürünlerini tavsiye ederim..o da sadece kış mevsiminde : ) 5 lt alın yarısını su ile karıştırın olsun size 10 lt antifirizli cam suyu : )
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri