Arkadaşlar GPmin arka kapı kolları zor açılıyo kapıyı zor açıyo sizdede böyle bi sorun varmı Bi tanıdığımızında GPsi var ondada bu sorun varmış
evet bende de var.. doğru, kronik bir sorun...:confused:
ewet, kronik problem. serwiste kısa sürede hallediyorlar garantiden![]()
ben kapı ile ilgili 2 kez gittim servise.
yollardaki çukurlardan kaynaklı olarak kapı ayarlarının bozulması neticesinde bu sorunla karşılaşıldığını söylediler.
kasanın kasılması ile ilgiliymiş.
bu sorunla daha az karşılaşmak istiyorsak gp ları daha özenli ve dikkatli kullanmalısınız dediler.
tüm gp kardeşlerimin dikkatine.
haklısın
yanlız bende o sorun da vardı.
bunun sebebinin de yazdığım şeyler olduğu söylendi.
yani düşünsene, bu tür bir sorun varken bir kez ayar yapıldı. tel boyu ayarlandı.
sorunun tekrarlanmasının sebebi nedir o zaman.
tel boyu bir kez ayarlandığı halde neden kapı kolları birkez daha aynı sorunu çıkartsın ki.
yazdığım sebepten dolayı diye düşünüyorum ben de.
arkadaslar 10bınbakımında
butun kapı v.s. ayarlarınızı gozden gecırtın![]()
serviste hallederler bu arada gp seninmi 16 yaş biraz erken gibi geldi![]()
Demon Driver|Damien|
benimde bu problemim vardı.. serviste yarımsaatte hallediyolar.. tıkırtı burcuyla beraber hallettirmiştim 4-5 ay önce ben.. şuanda problemsiz kullanıyom arka kapıları..
arkadaşlar bendede bu sorun vardı ama sadece arka kapılarda, telin boyunu kısalttılar serviste şimdi süper 8O bide arkadaşlar kapı iç döşemelerinin vidalarını sıkıştırın hani kaportaya giren altta 4 tane olması lazım sıkışmayan varsa ses yapabiliyo çukurlarda..
arkadaşlar arka gp min arka kapıları zor açılıyordu servise gittim ve üretimde hata olduğunu ve bütün gp alanların telefon numaralarından ulaşmaya çalıştıklarını söylediler.sizde de böyle bir sorun varsa herhangi bir servise gidip ücretsiz olarak düzelttirebilirsiniz.gp kulllanan arkadaşlara duyurulur.
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...i-kollari.html
Lütfen konu açarken arama butonundan yaralanalım!![]()
Arka kapıları düzgün punto var mı?
arka kapısı olmayanlar...![]()
Benim gp'de arka kapılarda sorun yok. Aslında alışığım problemlere ama kapılar sağlam. Maşallah.
2007 modellerin şubat ayından sonra çıkanlarda ve sonrası hiçbir puntoda yok bildiğim kadarıyla ama 2006 lıarın çoğunda war..kapı halatını yapan firma 2 cm uzun yapınca halatları bu kronik sorun oluştu...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri