-araç birinci viteste
-debriyaj tam basılı
-ayağını hafif kaldırmaya başlayınca (yarım debriyaja kadar) bu anda araç hafifte olsa kalkar! (gaza dokunmadan) bu kalkma olmazsa baskı-balata problemi vardır
Debriyajdan hafifçe ayak çekildiğinde motor devri düşer ve araç belirli bir anda(kavrama anı-noktası) ne ileri ne de geri gider.Bu noktadan sonra gaz verilmeyip ayak debriyajdan çekilmeye devam edilirse araç stop eder.Bu oldukça normal bir durumdur.Ancak yine de debriyaj sisteminde veya vites kutusunda herhangi bir problem olabilir tabiki bu duruma sebebiyet vermeyen...
-araç birinci viteste
-debriyaj tam basılı
-ayağını hafif kaldırmaya başlayınca (yarım debriyaja kadar) bu anda araç hafifte olsa kalkar! (gaza dokunmadan) bu kalkma olmazsa baskı-balata problemi vardır
Konu kutlay tarafından (05/02/2007 Saat 02:19 ) değiştirilmiştir.
Şimdi anlaşıldı.
Yukarıdaki gibi yazdığın için doğal olarak anlayamadım.Ayak debriyajdan çekildiği halde pedal neredeyse eski yerine -üst noktaya- geldiği halde araçta ilerleme olmayıp ve nihayetinde debriyajdan ayak çekilmek üzereyken araç stop ediyorsa debriyaj problemlidir
zaten 1. viteste takılı iken ayağını debriyajdan hafifçe kaldırmaya devam edersen (gaz vermeden); debriyajdan ayağını tamamen çeksen dahi araba kendiliğnden ilerler!![]()
(sağlam baskı-balata)
kutlay stop etme derken aracın durmasından mı, yoksa motorun stop etmesinden mi bahsediyorsun?
İşte o ilerleme anından önce de zaten devir düşer, özellikle yokuşlarda araç ne ileri ne de geri hareket eder.Neyse sorun çözüldü sanırım; Konu, konuyu açan arkadaş tarafından anlaşılmıştır heralde
Bir de dizellerdeki o kendiliğinden ilerleme benzinlilerden daha kolaydır düşük devirdeki yüksek torktan dolayı.Benzinlilere fazla güven olmaz stop edebilirler8D
Konu ABNEW tarafından (05/02/2007 Saat 02:36 ) değiştirilmiştir.
ne baskı-balataymış bee![]()
nasıl oldu bilmiyorum ama bildiğimiz konuları yine birbirimize anlattık!
stop diyorum![]()
konuyla alakası pek yok bu tartışmanın ama ben son fikrimi söliim gideyim :
baskı-balata bitmişse ; ayak debriyajdan çekilirken azıcık sürtünmeden dolayı dewir birazcık düşer. dewam edilirse sürtünmeye bağlı olarak ya araba çok yawaş hareket etmeye başlar, ya da sürtünme yeterli olmadığı için araç hareket etmez ama motor çalışır we volan dişlisi boşta döner.
Ne oldu baskı balata bitti değil mi?![]()
baskı balata bıtıkse.
kavrama problemı ortaya cıkar
sureklı koku yapar
vıtes degıssımlerınde sendeleme yapar
ust vıteslerde km duser.
sert kalkıslarda sıyırır
geçen hafta servise gittim ve debriyajımın koku yapması sebebi ile kontroller yapıldı.
ben yokuşlarda fren kullanmadan gaz ve debriyaj ile duruyor ve aynı şekilde kalkışa devam ediyordum.
selçuk bey debriyajın yaklaşık 250 santigrat dereceye kadar ısınmasının normal olduğunu ama benim yaptığım uygulama sebebi ile bu ısının yaklaşık 400-450 dereceye çıktığını ve de bunun sonucu olarak ısınarak genleşen debriyajın eski yapısal haline dönemediğini ve bu sebeple de hem en ufak zorlanmada koku yapmayı tekrarladığını, hem araçta kalkış esnasında titremeye sebep olacağını, hem de daha yukarıda kavramaya başlayacağını söyledi.
kısacası debriyajı kısa sürede yediğimi anlattı.
aman ha dostlarım siz siz olun, bu tarz şeyler yapmayın.
en iyisi dik yokuşlarda el freni ile kalkış yapmaktır diyor selçuk bey.
tüm gp kardeşlerimin dikkatine![]()
ben yawaşlarken her zaman frenin yanı sıra wites küçükte küçülte yawaşlamaya katkıda bulunurum. hoşuma gidiyor we güwenli. ama bu da debriyajda aşırı ısınmaya neden olabilir, sonuçta debriyajlar yarış tipi debriyaj deil![]()
walla alper nöbetçi moderatör gibisin,beni mahçup ediyorsun,başarılar.
aynen murat.
öyle hoşuma gidiyordu ama oldukça zararlı bir uygulama.
zaten dersimi de aldım.
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri