babamın arabasının debriyajının bittiğini 4. witeste 2000 dewirlerde gazı kökleyince anladık. dewir artıyor ama hız artmıyordu. ama 1. we 2. witeslerde hiç bir tutunma problemi yoktu.
yüksek witeslerde yüksek torkta belli oluyor
babamın arabasının debriyajının bittiğini 4. witeste 2000 dewirlerde gazı kökleyince anladık. dewir artıyor ama hız artmıyordu. ama 1. we 2. witeslerde hiç bir tutunma problemi yoktu.
yüksek witeslerde yüksek torkta belli oluyor
o problemin dişlerle alakası olabilir..
ama debriyaj problemi ise birinci viteste iken gaz vermeden çok rahat anlaşılabilir!
birinci viteste (gaz vermeden) debriyajdan ayağını hafifçe kaldırmaya başladığında araba kalkmayıp devir düşüyor ve hatta stop ediyorsa kesin debriyaj problemi vardır..
çok iddialı konuşmaktan hoşlanmam ama eski arabam brava.dan bu durumu iyi biliyorum
1nci viteste gaz vermeden debriyajdan ayağını hafifçe çekerken devir düşüyorsa araba hafifte olsa kalkmıyorsa kesin debriyaj baskı-balata problemi vardır!
(her seferinde metni tekrarladım ama:o )
Şimdi anlaşıldı.
Yukarıdaki gibi yazdığın için doğal olarak anlayamadım.Ayak debriyajdan çekildiği halde pedal neredeyse eski yerine -üst noktaya- geldiği halde araçta ilerleme olmayıp ve nihayetinde debriyajdan ayak çekilmek üzereyken araç stop ediyorsa debriyaj problemlidir
zaten 1. viteste takılı iken ayağını debriyajdan hafifçe kaldırmaya devam edersen (gaz vermeden); debriyajdan ayağını tamamen çeksen dahi araba kendiliğnden ilerler!![]()
(sağlam baskı-balata)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri