bagaj kapağıma sağolsun bi vatandaş abanmış ve logonun sağtarafında yaklaşık 20 cm çapında bir çöküntü oluşmuştu geçen gün gördüm şok oldum napıcam napıcam derken bagaj kapağını hızlıca kapattım göçük gümmmmmm ledi ve düzeldi hehe ;=))) çok şanslıydım.
Oki. Fotosunu çekecem. Satarken bi sıkıntı çıkarsa da elimde delil olmuş olur.
Kerem GÜLTEKİN (Padawan-tr) / kerem@grandepuntotr.com - padawantr@yahoo.com
Abi aynen,
mesela derler ya, çamurluk değişmiş. Ulan gidip oraya Şahin çamurluğu mu taktırdı adam? Aynı çamurluktan taktırdı. Ve hatta diğer yerler 5 senede çürüyecekse orası yeni değiştiği için 15 yılda çürüyecek. Ama yok işte bizim millet parayı düşürmek için elinden geleni yapar.
Kerem GÜLTEKİN (Padawan-tr) / kerem@grandepuntotr.com - padawantr@yahoo.com
Arabada değişen parça olduğunda,çok daha ağır bir kaza geçirdiği gibi bir paranoya olştuğu için,değişen parçalı arabanın değeri düşer.
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri