Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
özel msj okuduğumda önce şaşırdım ne arıyormuşum diye sonradan topici görünce kendime geldim..
kısaca anlatayım daha puntoyu aldığım ilk zamanlar google görsellere grandepunto yazdığım zaman sadece 3 sayfa çıkıyordu vede en çarpıldığım resim buydu herşeyiyle buna özenmiştim ön panjurdan audi görünümüne kadar ve jantlar türkiyede sormadığım firma kalmadı bütün ithalatcılarla görüştüm fotoğraflarını gönderdim en yakın bulduğum jant modelide 15 inch di yani şöyle anlatayım ya bu jantlar photo shop yada daha türkiyede yok ..

Yinede bir araştırmanızı öneririm benim anlattığım olay hemn hemen 2 sene olacak şimdi nedir durum bilmiyorum
Bende aramaya ilk burdan başlamak istedim..Bu yüzden biraz daha dikkatli daha titiz bi araştırma yapıcam..İnş. bulabiliriz..Bencede bu jantlar gercektende cok farklı duruyo..Cok hos geldi benim gözümede herseyiyle orjinalliğini hiç kaybetmemiş araç..Bende sade bi modifikasyondan yanayım o yüzden bu jantları istiorum..Bakalım bütün kozlarımızı oynıcaz artık bulabilmek için..Bu 2 senelik zaman zarfı içinde eğerki photoshop deilse gelmiştir sanırım..En azından öyle umud ediorum

Yardımlarınız için teşşekürler Arkdaşlar...