Aynı sorun bizde de yaşandı ve ağır yapılan manevralarda direksiyon tamamen kilitleniyordu.Sırf bu yüzden arabada manevra yapmak istemiyordum.Bu tamamen sertleşme durumu direksiyon uyarı lambası yanacak dereceye geldi ve manevralarda da aşırı derecede gıcırtı şeklinde sanki onu dönmesini engelleyen bir şey varmışçasına ses yapıyordu ve ardından kilitleniyordu.İşin ilginci bunu düz yolda değil de yavaş yapılan manevralarda ortaya çıkıyor olması.Ancak insan 90-100 km/h hızı gördüğü zaman hemen aklına o problem geliyor acaba o sorun düz yolda da yapar mı diye.Allah korusun.
Diğer yorumlara baktım da herkesin ses kesilme çözümleri farklı farklı.Hiç bizimki gibi bir sorunla karşılaşan başkaları da var mı acaba?
Daha sonra servise gittik ve parçanın gelmesi tam 7 hafta (!) sürmesine rağmen (!) gereken parça(lar) garantiden değişti.Şimdilik bir problem yok çok şükür;ama anladığım kadarıyla bu durum kronik.Acaba herkeste bu durum yaşanıyor mu veya yaşandı mı?Gerçekten çok merak ediyorum.Yoksa hep bize mi denk geliyor bu tip şanssızlıklar.İnşallah bir daha böyle durumlarla karşı karşıya kalmayız...Her şeye rağmen GP ' imizi seviyoruz...
Yer imleri