Faydalı paylaşımın için teşekkürler...
Sizler sayesinde öğreniyoruz, teknolojinin hangi boyutlara ulaştığını...
Faydalı paylaşımın için teşekkürler...
Sizler sayesinde öğreniyoruz, teknolojinin hangi boyutlara ulaştığını...
çok güzel paylaşım teşekkürler...
Güzel bir bilgi olmuş, eline sağlık kardeş.
amortısor ve yaydan sonra sabıha gokcen sapagında bende hıssettım sanırım 140 laama esp nın ısıgı yanmıyor sanırım
asr devreye gırerse yanıyor yanı onden kaymada...
valla ben asr yi kapatıp denedım hıc ısık felan yanmıyor...
dolayısıyla esp nın ısık yakıp yakmaması hakkında supelerım var...
7 aydır arabayı kullanıyorum hala cozemedım...
bu havalarda kapmayında ASR yi aman !!
Demon Driver|Damien|
arabada 10larca kez tüm sistemleri dewreye soktum
asr açıksa, asr dewreye girince etrafo halkayla çewrili üçgen içinde ünlem çıkıyor sarı renkte. esp dewredeyken herhangi bi ışık yanmıyor. farınız yanmıyorsa-kırılmışsa ibrelerin tam ortasında üçgen içinde ünlem war sarı renkli ışık yanıyor we yanmayan ışığı size yolbilgisayarında söylüyor. ayrıca wites küçültüp de dewir kesici sınırını aşarsanız (dizelde 6000 çewirttim) enjeksiyon ışığı yanıyor. serwise gidince sönüyor.
buarada, hatırlatma olsun, kar zinciri takılıyken asr off yapın
bilgiler için ellerinize sağlık. aman dikkat arkadaşlar sivas kayseri yolunda aşırı kar ve tipide yolda yakalandım yolda hiç yoksa 10cm kar vardı sistemlerin hiçbiri işe yaramıo bizzat gördüm bi ara araç baya bi savruldu en az 4 sefer sağ sol yanladım en sonunda yolun dışına çıktım araba kara gömüldü ama saplandığı yerden hayret verici şekilde geri çıktım allah kimsenin başına vermesi hiç iyi bi duygu değil
yol tutusun 0 oldugu bır ortamda tabıkı ıse yaramaz
gecmıs olsun ...
ewet, özellikle bende 4 mewsim lstikleri war, yarın ankaraya yola çıkacaktım ama niğdede kar yağışı deli gibi. yollar komple kar.
gece trenle gideceğim.
sürtünmenin olmadığı yerde sistemler de işe yaramıyor
ewet arkadaşlar sürtünmenin olmadığı bir zeminde hiç bir istem işe yaramıyor.
GP active 5 k. mj 75 hp new orleans mavi
Top Gear. ESP-ASR
https://www.youtube.com/watch?v=j-hHWSQhKuc
Tır ESP
https://www.youtube.com/watch?v=TXUGGRc7T2o
Konu the_Algn tarafından (08/04/2007 Saat 22:21 ) değiştirilmiştir.
esp ile ilgili meşhur bir video vardır.
tiff needly sanıyorum, discovery kanalında yayınlanan 5. vites programının sunucusu, espli ve espsiz bir araç ile 20 derece eğimli buzu cıkmayı deniyor.
araclar aynı, jaguar s type, esp sistemi boschtan. normal espsiz arac buzu tırmanamıyor, bir santim buza cıkınca pati cekiyor. esp'de ise arac teker donme hizlarini ayarlıyor ve yavas yavas cıkıyor.
sonra geyik testi benzeri bir test uygulandı, espsiz arac yoldan cıktı karlara girdi, espli ise zorluklada olsa yolda kaldı ama tamamen kar zeminde ve surati 90-100 kmlerde gezerken yaptı bunu.
esp tek basına mucize degil yalnız, doğru lastik kulalnımı ile birleştirilmesi gereken bir icat, ayrıca sınırları da zorlamamak lazım.
ben gecen ankara'da yagmurda denedim, arac resmen yapisti yere.
kullandıgınız lastikte cok onemli iyi bir kar lastigi ile bu kadar sorun yasamazdınız.
Konu Linos tarafından (03/09/2008 Saat 00:08 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri